Menu

Bronso is nu ook Google Adwords partner

Bronso streeft er steeds naar alleen het beste aan zijn klanten te kunnen bieden. Vanaf nu zijn wij ook Google Adwords partner, en in de praktijk betekent dit dat we nu in staat zijn om onze klanten nog beter te dienen.

Google Adwords partner

Met enige trots delen wij onze klanten mee dat we Google Adwords partner geworden zijn, maar wat houdt dit in de praktijk in, en hoe worden onze klanten er in de praktijk beter van? Officieel luidt de nieuwe titel van Bronso “Google Adwords Certified Partner”. Deze titel is onze verdienste omdat wij bij Bronso voldoen aan alle kwaliteitseisen die Google verlangt op gebied van adverteren.

De voordelen van een samenwerking met Bronso

Wanneer u kiest voor een Google Adwords campagne met behulp van Bronso, dan kunt u er zeker van zijn dat wij voor u het onderste uit de kan halen. Bronso staat nu meer dan ooit voor kwaliteit en wij kunnen er nu voor zorgen dat u nu niets minder dan een optimaal resultaat mag verwachten van uw publicitaire campagne.

Waarom werd Bronso Google Adwords partner?

Wij willen u steeds het beste bieden, en dat betekent van onze kant uit dat wij ook steeds bereid zijn ons verder te bekwamen in ons vakgebied internet marketing. Wij zijn niet zomaar Google Adwords partner geworden. Wij hebben hiervoor uitgebreid gestudeerd en met goed gevolg een examen afgelegd. Dit examen is voor ons geen eindpunt, maar eerder een nieuw begin.

Om u altijd opnieuw de beste kwaliteit te kunnen aanbieden, is het nodig dat wij regelmatig onze kennis op peil houden en jaarlijks of tweejaarlijks opnieuw examens afleggen. Zo blijven wij op de hoogte van het nieuwste en het beste op gebied van internet marketing en krijgt u van ons de beste garantie voor kwaliteit.

Contacteer ons!

Wilt u meer weten over hoe wij als Google Adwords parter uw bedrijf verder kunnen helpen? Wilt u meer weten hoe wij uw internet marketing campagne zouden kunnen aanpakken? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij helpen u graag verder.

Relevante artikels

Advies nodig?

Vraag dan nu een gratis en vrijblijvende scan aan voor uw website.
Wij voeren een uitgebreide scan en stellen een SEO-rapport op met aanbevelingen
voor het verbeteren van de vindbaarheid en de conversie van uw website.

Scan aanvragen