Menu

Postkaart ontwerpen


Nog niet overtuigd?

Maak vrijblijvend een afspraak
met één van onze specialisten,
vraag een offerte aan of stel
uw vraag via de chat.


Ook interessant

Postkaart ontwerp?---Diensten!---Proces---Garanties---Referenties---Prijzen

Niet is zo universeel als een postkaart. Postkaarten gaan al meer dan honderd jaar mee en worden voor de meest diverse aangelegenheden gebruikt. U kunt het zo gek niet bedenken of er is wel een postkaart voor.

Verjaardagen, geboortes, wedstrijden, huwelijk, overlijden, vakantiegroetjes, beterschap wensen, al dan niet religieuze feestdagen, en eigenlijk is de lijst eindeloos.

Met de post of digitaal?

Alhoewel de postkaart van oudsher een analoog en dus een papieren gegeven is, vinden wij steeds meer mogelijkheden om postkaarten online te versturen. Wij vinden het dan ook belangrijk om bij het ontwerp van uw postkaart rekening te houden met het medium waarmee ze verstuurd gaat worden.

De voorkant

De voorkant van een postkaart zegt alles, zoveel is duidelijk. Hebt u een bepaalde boodschap in het hoofd die u wilt meegeven aan uw klanten of uw doelpubliek, dan zorgen wij wel voor een passend postkaartontwerp waarmee uw boodschap zeker bij de geadresseerde aankomt.

Of het nu gaat om feestelijke gebeurtenissen of juist droevige, of zakelijke boodschappen of reclameboodschappen, wij zorgen altijd voor een postkaartontwerp dat misschien eventjes buiten de lijntjes kleurt, maar net daardoor zijn wij er zeker van dat u de juiste indruk zult nalaten.

Uw eigen ontwerp?

Beschikt u al over een eigen ontwerp, maar beschikt u niet over de middelen of de vaardigheden om het verder uit te werken? Dan kunt u zeker ook bij Bronso terecht. Wij zetten uw ideeën op papier of werken een bestaande kladversie graag verder uit.

Uw eigen ideeën zijn pers slot van rekening altijd de beste, en bij Bronso kunt u er zeker van zijn dat uw postkaartontwerp met respect behandeld wordt.

Advies nodig?

Vraag dan nu een gratis en vrijblijvende scan aan voor uw website.
Wij voeren een uitgebreide scan en stellen een SEO-rapport op met aanbevelingen
voor het verbeteren van de vindbaarheid en de conversie van uw website.

Scan aanvragen