Menu

Menu ontwerpen


Nog niet overtuigd?

Maak vrijblijvend een afspraak
met één van onze specialisten,
vraag een offerte aan of stel
uw vraag via de chat.


Ook interessant

Waar is dat feestje, hier waar de menu’s staan, … daar is het feestje! Zo wordt meteen duidelijk dat een menu een feestelijk gegeven is waar u als gastheer/ vrouw of horeca-uitbater maar beter de nodige aandacht aan geeft.

Een menu is duidelijk meer dan een inderhaast getypte prijslijst die u vlug vlug onder het kopieerapparaat gelegd hebt om het benodigde aantal exemplaren te verkrijgen.

In het verlengde van de huisstijl

Het lijkt ons niet overdreven om te stellen dat een menu als het ware deel uitmaakt van uw interieur of tenminste als een soort accessoire kan worden beschouwd. Vaak zult u op een menu hetzelfde logo terugvinden als dat van het restaurant of de taverne waar het gebruikt wordt. Een geslaagd ontwerp van een menu ligt bijgevolg direct in het verlengde van de huisstijl van de gelegenheid waar het voor bedoeld is.

Klassiek of eigentijds

Het menu van een klassiek restaurant heeft een andere uitstraling dan dat van de Chinees om de hoek of een fastfood restaurant. Bij een menu ontwerp is het belangrijk dat de stijl van uw eet- of drankgelegenheid in het menu weerspiegeld wordt.

Praktisch

Verder is het belangrijk dat een aantrekkelijke menukaart ook voorzien wordt van een ontwerp dat niet alleen praktisch is, maar ook mooi. Zo voelen uw gasten zich meteen thuis. Daarom vertrekken wij bij Bronso ook graag vanuit uw huisstijl bij het ontwerp van een menu voor uw horecagelegenheid.

Materiaal

Een menukaart krijgt in een horecagelegenheid heel wat te verduren. Daarom zullen bij als bijkomende service bij het ontwerp van uw menu u ook steevast advies verlenen m.b.t. het materiaal dat u het best kunt gebruiken voor uw menu. Zo kunt u zeker zijn dat het ontwerp uitgevoerd wordt in een duurzaam materiaal!

Advies nodig?

Vraag dan nu een gratis en vrijblijvende scan aan voor uw website.
Wij voeren een uitgebreide scan en stellen een SEO-rapport op met aanbevelingen
voor het verbeteren van de vindbaarheid en de conversie van uw website.

Scan aanvragen