Menu

Banners ontwerpen


Nog niet overtuigd?

Maak vrijblijvend een afspraak
met één van onze specialisten,
vraag een offerte aan of stel
uw vraag via de chat.


Ook interessant

Banners lijken voor sommigen onder u misschien een totaal nieuw gegeven. Uiteraard bent u bekend met banners zoals deze momenteel dikwijls op websites gebruikt worden, maar meer dan waarschijnlijk kent u zeker ook de borden die gebruikt worden om nadarhekken te voorzien van reclame tijdens wielerwedstrijden en andere sportwedstrijden.

Waar hiervoor vroeger vaak doek dat voor vlaggen gebruikt werd als ondergrond werd gekozen, momenteel wordt vaker gekozen voor materialen zoals pvc of mesh al dan niet in combinatie met zeildoek. Op deze wijze krijgt een oude techniek meteen een heel andere invulling.

Naamsbekendheid

Bij Bronso zetten wij onze schouders onder het ontwerp van uw banner. Hierbij vinden wij het belangrijk een ontwerp neer te zetten dat uiteraard de nodige aandacht trekt voor uw product of dienst en tegelijkertijd past bij uw persoonlijkheid en deze van uw bedrijf of dienst. Door te kiezen voor een banner en een voor uw bedrijf, product of dienst gepersonaliseerd ontwerp, kan u er zeker van zijn dat u de nodige aandacht van toekomstige klanten trekt.

Banners op maat

Voor een optimaal resultaat is het aangewezen dat het ontwerp van uw banner proportioneel past bij het formaat van het hekwerk waarvoor het bedoeld is. Daarom vinden wij het ook zo belangrijk om banners te voorzien in alle maten en soorten en het ontwerp aan te passen aan de meest voorkomende merken en formaten.

Naverzorging

U merkt het niet alleen het ontwerp en de uitvoering ervan zijn bij ons belangrijk maar ook de omgeving en ondergrond waarvoor het gebruikt zal worden. Zoals altijd laten wij bij Bronso niets aan het toeval over, en zo kunt u er zeker van zijn dat u de beste resultaten behaalt.

Advies nodig?

Vraag dan nu een gratis en vrijblijvende scan aan voor uw website.
Wij voeren een uitgebreide scan en stellen een SEO-rapport op met aanbevelingen
voor het verbeteren van de vindbaarheid en de conversie van uw website.

Scan aanvragen