Menu

Concurrentieanalyse


Nog niet overtuigd?

Maak vrijblijvend een afspraak
met één van onze specialisten,
vraag een offerte aan of stel
uw vraag via de chat.

Ook interessant

Uw online concurrentieanalyse zal er totaal verschillend uitzien dan uw offline concurrentieanalyse. Online hoeft u namelijk minder rekening te houden met bepaalde factoren zoals uw locatie en de grootte van uw onderneming.

Maar net om die reden verschijnen er nieuwe concurrenten online waarmee u offline niet hoeft te concurreren.

Andere concurrentie online

Online is iedereen die mee in de zoekresultaten verschijnt uw concurrent. Zij hebben namelijk ook hun plaats vergaard in de ranking en willen ook gezien worden bij een bepaalde zoekterm. En wat vervelend is: zij hoeven niet eens experten te zijn in hun vakgebied.

Online concurrentieanalyse

Om uw online concurrenten in kaart te brengen, kan u beroep doen op ons. Na een grondige analyse leveren wij u een nauwkeurige en integrale concurrentieanalyse heeft u een duidelijk overzicht van met wie u te maken hebt in de online wereld. In het rapport kan u volgende topics verwachten:

° Uw concurrenten die hun site geoptimaliseerd hebben met dezelfde zoektermen

° Hun online marketing analyse

° Hun online aanwezigheid: waar zijn ze actief?

° Hoe kan uw onderneming winst behalen ten opzichte van de concurrent?

Voordelen van een concurrentieanalyse

Een concurrentieanalyse is een belangrijk onderdeel van uw online strategie. Het is eigenlijk een soort van basis waarop u uw verdere stappen in de online wereld baseert. Als u ziet wat uw concurrenten doen, en u weet dat het werkt, waarom dan niet dezelfde strategie hanteren? Of als u ziet dat een bepaalde strategie bij hen niet werkt, dan weet u wat u in het vervolg ook moet mijden. U doet er goed aan om op de hoogte te zijn van wat er nog speelt, al is het maar om later niet voor verrassingen te staan. Bronso schept voor u dat duidelijk beeld over de aanwezigheid van uw concurrenten.

Meer informatie over concurrentieanalyse?

Stel uw vraag via het informatieformulier of maak gelijk een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek. Wij zijn u graag van dienst.

Advies nodig?

Vraag dan nu een gratis en vrijblijvende scan aan voor uw website.
Wij voeren een uitgebreide scan en stellen een SEO-rapport op met aanbevelingen
voor het verbeteren van de vindbaarheid en de conversie van uw website.

Scan aanvragen