Menu

Stempel ontwerpen


Nog niet overtuigd?

Maak vrijblijvend een afspraak
met één van onze specialisten,
vraag een offerte aan of stel
uw vraag via de chat.


Ook interessant

Stempels maken uw document compleet. Ze zijn officieel van karakter en door het zetten van een stempel wordt meer dan een overeenkomst bezegeld. De uitdrukking zijn stempel zetten op, wordt niet voor niets gebruikt!

We hoeven u er dan ook niet van te overtuigen dat een stempelontwerp met de grootste zorg behandeld moet worden.

Uw stempel

Uiteraard is het ontwerp van uw stempel belangrijk. U wilt ongetwijfeld niet alleen uw stempel ergens opzetten, u wilt er ook zeker van zijn dat het stempelontwerp ook na het stempelen goed leesbaar blijft.

Niets is zo hinderlijk als een slecht leesbare stempel! Daarom wordt van in het begin het ontwerp van uw stempel met de grootste zorg omringd!

Uw eigen logo als stempel?

Beschikt u reeds over een eigen logo of ontwerp? Is uw logo geschikt om als stempel gebruikt te worden? Bij Bronso bekijken wij dat graag samen met u. Welke gegevens wilt u vermelden op uw stempel?

Gaat het om een adresstempel, of zijn uw handtekening of logo voldoende? Waarvoor wilt u uw stempel gebruiken? Dit zijn allemaal vragen waarvan het antwoord belangrijk is bij de voorbereiding van een stempelontwerp.

Uw stempelontwerp

Eens het duidelijk is wat het doel van uw stempel gaat worden en welke gegevens u wilt gebruiken, gaan wij aan de slag met het ontwerp voor uw stempel.

Uiteraard houden wij er ook rekening mee dat de gegevens van uw stempelontwerp in spiegelbeeld afgedrukt zullen worden. Eens deze hinderpaal voorbij, zien wij weinig grenzen aan de mogelijkheden voor het ontwerp van uw stempel!

Advies nodig?

Vraag dan nu een gratis en vrijblijvende scan aan voor uw website.
Wij voeren een uitgebreide scan en stellen een SEO-rapport op met aanbevelingen
voor het verbeteren van de vindbaarheid en de conversie van uw website.

Scan aanvragen