Menu

Logo laten ontwerpen


Nog niet overtuigd?

Maak vrijblijvend een afspraak
met één van onze specialisten,
vraag een offerte aan of stel
uw vraag via de chat.


Ook interessant

Niets drukt zo zijn stempel op een bedrijf, dienst, merknaam of product als een logo. Het is als ware het uithangbord van ieder bedrijf of merknaam. Meestal is een logo meteen ook een soort synoniem van de merknaam, en daarom is het ook zo belangrijk dat een logo met de grootste zorg ontworpen wordt.

Een eerste indruk

Een goed logo ontwerpen is een uitdaging die wij bij Bronso maar al te graag aangaan. De kans is groot dat het logo zowat het eerste is wat uw potentiële klanten te zien krijgen van uw bedrijf.

Zoals vaak gezegd wordt, is de eerste indruk die je krijgt van een bedrijf, product of merknaam vaak ook een blijvende indruk. Daarom zorgen wij er graag voor dat het ontwerp voor uw logo er wel degelijk eentje is dat blijft hangen!

Alles in een notendop

In feite vertelt een goed ontworpen logo een verhaal, en meer bepaald het verhaal van uw bedrijf, product of merknaam. In ieder geval is het belangrijk dat de elementen die ervoor zorgen dat uw firma boven het maaiveld uitkomt, op een natuurlijke manier verwerkt worden in het logo-ontwerp.

Vooraleer wij aan ons ontwerp beginnen, vinden wij het dan ook belangrijk om ervoor te zorgen dat de informatie die wij van u gekregen hebben wel voldoende is om mee aan de slag te gaan.

Analoog of digitaal

Logo’s kunnen zowel analoog of digitaal gebruikt worden. Daarom is het niet alleen belangrijk dat het logo van uw bedrijf, product of merknaam duidelijk herkenbaar is als dat van u bedrijf, het is ook nodig dat het ontwerp van dit logo multifunctioneel is zodat u het zowel offline op papier als online in een sjabloon kunt gebruiken. Wij opteren alvast voor een multifunctioneel logo!

Advies nodig?

Vraag dan nu een gratis en vrijblijvende scan aan voor uw website.
Wij voeren een uitgebreide scan en stellen een SEO-rapport op met aanbevelingen
voor het verbeteren van de vindbaarheid en de conversie van uw website.

Scan aanvragen