Menu

Reclamebord ontwerpen


Nog niet overtuigd?

Maak vrijblijvend een afspraak
met één van onze specialisten,
vraag een offerte aan of stel
uw vraag via de chat.


Ook interessant

Een reclamebord is waarschijnlijk één van de meest klassieke vormen van publiciteit. Eigenlijk zijn we allemaal letterlijk opgegroeid met reclameborden in het straatbeeld. Sommige daarvan blijven ons letterlijk een heel mensenleven bij, meestal in positieve zin.

Hoewel de media voor reclame en publiciteit constant aan veranderingen onderhevig zijn, blijven reclameborden een belangrijke positie bekleden.

Een uitvergroot visitekaartje?

Vaak geeft een reclamebord een eerste indruk van een bedrijf, product of dienst. Het is de bedoeling dat door middel van het reclamebord zo veel mogelijk bekendheid gegeven wordt aan uw product of dienst.

In die zin heeft dit bord ongeveer dezelfde functie als een visitekaartje. Daarom is het belangrijk dat het ontwerp van het reclamebord lang blijft hangen. Dus is het belangrijk dat er voor een spraakmakend ontwerp voor uw reclamebord gekozen wordt!

Uw publiek aanspreken

Daarom is het belangrijk dat het ontwerp voor uw reclamebord een zo breed mogelijk publiek aanspreekt. Wij van Bronso gaan samen met u na welk doelpubliek u wilt aanspreken en hoe wij dit in overleg met u het beste aanpakken.

Waardoor voelt uw publiek zich aangesproken en hoe zetten wij dat het best op papier? Het ontwerp voor uw reclamebord gebeurt steeds in overleg. Zo zijn wij er zeker van dat het eindresultaat zijn doel niet voorbij zal gaan.

Zichtbaarheid

Een goed ontwerp van een reclamebord zorgt ervoor dat het bord zowel door het ontwerp als door het formaat goed zichtbaar is. Daarom is een goed reclamebord ook steeds aangepast aan de plaats waar het geplaatst gaat worden.

Wilt u een bord hangen op een bijzondere plaats? Laat het ons weten en wij passen het ontwerp voor uw reclamebord graag aan de omstandigheden aan.

Advies nodig?

Vraag dan nu een gratis en vrijblijvende scan aan voor uw website.
Wij voeren een uitgebreide scan en stellen een SEO-rapport op met aanbevelingen
voor het verbeteren van de vindbaarheid en de conversie van uw website.

Scan aanvragen