Menu

Visitekaartje ontwerpen


Nog niet overtuigd?

Maak vrijblijvend een afspraak
met één van onze specialisten,
vraag een offerte aan of stel
uw vraag via de chat.


Ook interessant

Hoewel momenteel dikwijls gebruik gemaakt wordt van digitale handtekeningen, blijft een visitekaartje een klassiek gegeven. Vaak is dit kleinood een eerste kennismaking met een privépersoon, bedrijf, dienst of organisatie.

Omdat het belangrijk is om een goede eerste indruk na te laten, loont het volgens ons de moeite om enige tijd te besteden aan het ontwerp van een visitekaartje.

Klassiek

Niets is klassieker dan een visitekaartje. Wij begrijpen dan ook dat er mensen zijn die graag kiezen voor een klassiek kaartje in standaardformaat dat geschikt is voor gestandaardiseerde verzending langs de posterijen.

Ook dan blijft een gepersonaliseerd ontwerp met bijvoorbeeld aangepast lettertype zeker een goede keuze. Wij staan u hiervoor graag met raad en daad bij.

Eigentijds

Misschien bent u een beetje uitgekeken op een klassiek visitekaartje? Dan is het tijd voor verandering, en ook dan helpen wij u graag. Hebt u ideeën m.b.t. een bijzonder formaat, motief, papier of logo?

Dan horen wij het graag, en zullen wij dat met plezier in ons ontwerp van uw visitekaartje verwerken!

Uw gegevens

Bij het ontwerpen van uw visitekaartje is het nodig dat wij over uw juiste gegevens beschikken. Wij zullen uw gegevens dan ook met de grootste zorg verwerken bij het ontwerp van uw visitekaartje. Samen met u zullen wij ook nagaan of alle informatie die u ons bezorgt ook overeenstemt met de meest recente situatie.

Het laatste wat wij willen is een visitekaartje ontwerpen waarvan de informatie niet volledig correct is. Het ontwerp van uw visitekaartje krijgt bij ons dan ook alle voorrang!

Advies nodig?

Vraag dan nu een gratis en vrijblijvende scan aan voor uw website.
Wij voeren een uitgebreide scan en stellen een SEO-rapport op met aanbevelingen
voor het verbeteren van de vindbaarheid en de conversie van uw website.

Scan aanvragen