Menu

Envelop ontwerpen


Nog niet overtuigd?

Maak vrijblijvend een afspraak
met één van onze specialisten,
vraag een offerte aan of stel
uw vraag via de chat.


Ook interessant

Misschien bent u van mening dat we in deze tijd van elektronische berichten, e-mail verkeer en andere vormen van digitale berichten, geen enveloppen meer nodig hebben? Dan kunnen wij u gemakkelijk van het tegendeel overtuigen.

Niet alleen voor officiële berichten en briefwisseling, maar ook voor bepaalde vormen van persoonlijke correspondentie is het soms wenselijk een heerlijk ouderwetse brief te sturen.

Een jasje voor uw brief

Juist daarom blijft de enveloppe als jasje voor uw brief haar belang houden. Bij het ontwerpen van een enveloppe houden wij in eerste instantie rekening met het doel ervan. Gebruikt u enveloppen voor brieven, visitekaartjes of cadeaubons?

Is het ontwerp dienstig voor zakelijk, persoonlijk of feestelijk gebruik. Wij houden er bij ons ontwerp van uw enveloppe graag rekening mee.

Maten en soorten

Ontwerpen voor enveloppen in alle mogelijke formaten en papiersoorten zijn bij ons geen probleem. Wij nemen er graag de tijd voor zodat we ervoor kunnen zorgen dat uw brief, kaartje of cadeaubon op de gepaste manier verpakt wordt en desgevallend aan alle wensen van BPost voldoet.

Bijzonder en opvallend

Meer nog, door ons ontwerp voor uw enveloppe kunt u er altijd zeker van zijn, dat uw post opvalt in de veelheid van al dan niet commercieel drukwerk die we heden ten dage wel eens in de brievenbus kunnen aantreffen.

Een bijzondere enveloppe nodigt uit om open gemaakt te worden, en zal er wellicht voor zorgen dat de inhoud zeker gelezen wordt door de geadresseerde. Door ons ontwerp van uw enveloppe kunt u er zeker van zijn dan uw boodschap altijd gelezen wordt.

Advies nodig?

Vraag dan nu een gratis en vrijblijvende scan aan voor uw website.
Wij voeren een uitgebreide scan en stellen een SEO-rapport op met aanbevelingen
voor het verbeteren van de vindbaarheid en de conversie van uw website.

Scan aanvragen