Menu

Spandoek ontwerpen


Nog niet overtuigd?

Maak vrijblijvend een afspraak
met één van onze specialisten,
vraag een offerte aan of stel
uw vraag via de chat.


Ook interessant

Spandoeken worden wel eens geassocieerd met betogingen. Uiteraard hebben ze nog vele andere nuttige toepassingen, en marketing en reclame zijn daar enkele van.

Wat ook het doel van uw spandoek is, en waarvoor u hem ook wilt gebruiken, het is belangrijk dat het ontwerp van uw spandoek positief opvalt in de massa.

Praktisch anders geen doel

Al naargelang het gebruik is het noodzakelijk dat een spandoek vooral praktisch is. Het oppervlak van een spandoek is groter dan dat van ander drukwerk, en daarom is het nodig om het ontwerp van het spandoek daaraan aan te passen.

Wie voor een spandoek kiest, wilt opvallen, dat is duidelijk. De zichtbaarheid is dan ook een van de belangrijkste elementen van een spandoekontwerp.

Vaak wordt een spandoek opgehangen en ontstaan daardoor plooien die een goede leesbaarheid kunnen verhinderen. Hiermee moet zeker rekening gehouden worden bij een spandoekontwerp.

Uw idee verdwijnt nooit tussen de plooien

Hebt u zelf een prima idee voor een spandoekontwerp? Bij Bronso zorgen wij er alvast voor dat dit niet tussen de plooien verdwijnt! Het is uw idee, uw bedrijf, product en dienst.

Wij begrijpen als geen ander dat u er hard voor gewerkt heeft om zover te komen.Wij zorgen dat uw boodschap goed zichtbaar is, en nooit tussen de plooien verdwijnt.

Door weer en wind

Spandoeken krijgen soms heel wat te verduren. Daarom is het uiterst belangrijk om voor een spandoekontwerp ook voor aangepast materiaal te zorgen.

Waterdicht en verfvast materiaal is een must voor een goed spandoek, en daarom vinden wij het niet meer dan normaal om daar tijdens het ontwerp van uw spandoek al mee rekening te houden.

Advies nodig?

Vraag dan nu een gratis en vrijblijvende scan aan voor uw website.
Wij voeren een uitgebreide scan en stellen een SEO-rapport op met aanbevelingen
voor het verbeteren van de vindbaarheid en de conversie van uw website.

Scan aanvragen