Menu

Brochure laten ontwerpen


Nog niet overtuigd?

Maak vrijblijvend een afspraak
met één van onze specialisten,
vraag een offerte aan of stel
uw vraag via de chat.


Ook interessant

Misschien lijkt u een brochure iets dat niet meer van deze tijd is. Wel, dan is het misschien een goed idee om een brochure te vergelijken met een website.

Indien u dat probeert, zult u waarschijnlijk tot de vaststelling komen dat een brochure in grote lijnen niet meer of niet minder is dan een analoge offline versie van een website.

De grote lijnen

De algemene richtlijnen voor het geslaagd grafisch ontwerp blijven hier dan ook steeds van kracht! Voor ons is het belangrijk dat u zich kunt vinden in het ontwerp dat wij voorstellen voor uw brochure.

Bij een brochureontwerp is het niet alleen belangrijk dat uw diensten, producten en bedrijf herkenbaar voorgesteld worden, maar dat het ontwerp ook aangepast is aan dit bijzondere format.

Een klein boekje

Bij digitaal ontwerpen wordt wel eens vergeten dat brochures vaak een boekvorm hebben of gevouwen worden, en dit heeft onmiskenbaar gevolgen voor het ontwerp en het drukwerk.

Wij laten u behalve de grootte ook de keuze voor een staand of een liggend formaat, en houden daar bij het ontwerpproces ook rekening mee. Wij zorgen er bij Bronso voor dat uw brochure echt een klein boekje wordt waar u trots op kunt zijn.

Stijlvol

Bij ons ontwerp van uw brochure, houden wij er ook steeds rekening mee dat het ontwerp van uw brochure niet alleen aansluit bij uw stijl, maar ook bij die van uw doelpubliek.

Om de informatie die u wilt overbrengen ten volle tot haar recht te laten komen, besteden wij niet alleen aandacht aan het ontwerp voor de inhoud van uw brochure, maar zorgen wij er ook voor dat ook het geheel stijlvol oogt, zodat uw bedrijf, organisatie of evenement in ieder geval altijd in positieve zin opvalt.

Advies nodig?

Vraag dan nu een gratis en vrijblijvende scan aan voor uw website.
Wij voeren een uitgebreide scan en stellen een SEO-rapport op met aanbevelingen
voor het verbeteren van de vindbaarheid en de conversie van uw website.

Scan aanvragen