Menu

Flyer laten ontwerpen


Nog niet overtuigd?

Maak vrijblijvend een afspraak
met één van onze specialisten,
vraag een offerte aan of stel
uw vraag via de chat.


Ook interessant

Wie heeft er nooit strooibriefjes gezien? Ook in deze moderne gedigitaliseerde tijden blijven flyers of strooibriefjes een efficiënt communicatiemiddel om uw boodschap, fuif of evenement te promoten.

Jammer genoeg belanden flyers wel eens vlug in de vuilbak of prullenmand, of in het ergste geval: op de grond! Daarom is het van het allergrootste belang dat u een expert kunt inschakelen voor het deskundig ontwerp van uw flyers.

De boodschap

Bij het ontwerpen van een flyer is het niet alleen belangrijk dat uw boodschap in het oog springt, maar dat deze ook daadwerkelijk gelezen wordt. We krijgen allemaal wel eens briefjes en flyers in onze handen gestopt op feestjes, bijeenkomsten of gewoon op straat, en daarom weten wij dat de ontvangers niet altijd even zorgvuldig omgaan met dit communicatiemiddel.

Wij willen er in ieder geval voor zorgen dat uw boodschap altijd aankomt bij de juiste persoon. Daar zitten onze unieke flyer ontwerpen uiteraard voor iets tussen.

Aandachtspunten

Bij het ontwerpen van uw flyer hebben wij niet alleen aandacht voor uw boodschap, maar ook voor uw persoonlijke herkenbaarheid en deze van uw bedrijf, dienst of product.

Bijkomend passen wij ons ontwerp graag aan aan het formaat van uw flyer. Bij een geslaagd ontwerp is het altijd uitermate belangrijk om de schaalverhoudingen in het oog te houden.

Materialen

Bij flyerontwerp wordt in de eerste plaats aan papier gedacht. Maar, papier bestaat niet alleen in allerlei maten en soorten, ook de keuze van een bepaalde dikte kan van belang zijn. Al was het maar om de duurzaamheid van uw project extra in de verf te zetten.

Om het helemaal origineel te maken, is het mogelijk om helemaal uit de band te springen en te kiezen voor alternatieve materialen zoals plastic en hout. Durft u de stap te wagen? Dan bent u alvast welkom bij Bronso!

Advies nodig?

Vraag dan nu een gratis en vrijblijvende scan aan voor uw website.
Wij voeren een uitgebreide scan en stellen een SEO-rapport op met aanbevelingen
voor het verbeteren van de vindbaarheid en de conversie van uw website.

Scan aanvragen