Menu

Kalender ontwerpen


Nog niet overtuigd?

Maak vrijblijvend een afspraak
met één van onze specialisten,
vraag een offerte aan of stel
uw vraag via de chat.


Ook interessant

Een nieuw jaar een nieuw begin. We vertellen u wellicht niets nieuws wanneer we zeggen dat een kalender een jaarlijks terugkerend gegeven is.

Daarom is het elk jaar ook een uitdaging om steeds opnieuw met een nagelnieuw ontwerp op de proppen te komen. De grafisch ontwerpers van de firma Bronso helpen u graag bij het aangaan deze uitdaging!

Themakalenders

Elke kalender heeft zijn eigen thema. Indien u een kalenderontwerp wilt dat kan gebruikt worden als promotiemateriaal, dan spreken wij graag dit gegeven even met u door.

Bij promotiemateriaal is het uiterst belangrijk dat het thema van de kalender aansluit bij of herkenbaar is voor de diensten en producten die geleverd worden door uw bedrijf, firma of dienst.

Voor sommige bedrijven is het thema voor de handliggend, bij andere firma’s is dit minder het geval. Afhankelijk van de specifieke situatie zullen wij altijd bekijken wat het beste voor u en uw bedrijf past.

Met een knipoog

Kalenderontwerpen die op een positieve manier gebruik maken van humor doen het altijd goed. Ook bij Bronso zijn we ons daar terdege van bewust. Als u het zelf een beetje moeilijk vindt om op een gepaste manier met humor om te gaan, willen wij u graag advies verlenen.

Voor ieder seizoen

Het jaar begint in de winter die overgaat in de lente, vervolgens de zomer en de herfst. Dit lijkt zo klaar als een klontje, maar het is ook iets waar bij als de ontwerpers van uw kalender graag gebruik van maken.

Uw eigen idee?

Hebt u zelf een idee voor een kalenderontwerp dat u graag uitgewerkt zou zien? Wij staan altijd open voor suggesties, en werken dan ook graag mee aan het verder uitwerken van uw leukste ideeën!

Advies nodig?

Vraag dan nu een gratis en vrijblijvende scan aan voor uw website.
Wij voeren een uitgebreide scan en stellen een SEO-rapport op met aanbevelingen
voor het verbeteren van de vindbaarheid en de conversie van uw website.

Scan aanvragen