Menu

T-shirt ontwerpen


Nog niet overtuigd?

Maak vrijblijvend een afspraak
met één van onze specialisten,
vraag een offerte aan of stel
uw vraag via de chat.


Ook interessant

Een T-shirt is een zeer alledaags kledingstuk, daar zijn we het allemaal over eens. Veel mensen dragen een T-shirt als vervangmiddel voor ondergoed, en laat dat nu niet het einddoel zijn van uw publicitaire campagne.

Daar hebben wij bij Bronso alle begrip voor! Een goed T-shirt ontwerp is daarom van uitermate groot belang. Uiteraard is het de bedoeling dat een T-shirtontwerp in de kijker staat.

Wandelende reclame

Een T-shirt wordt meestal gedragen als bovenkleding, en uiteraard wordt het ontwerp van uw T-shirt dan ook druk bekeken. Een groot voordeel van bedrukte kleding is dat wanneer de drager ervan in beweging is, uw boodschap ook verder wordt uitgedragen dan dat u misschien eerst voor mogelijk houdt.

Verstrekkende gevolgen

Het dragen van een T-shirt kan dan verstrekkende gevolgen hebben. Daarom is het voornaam dat er voor een passend ontwerp voor uw T-shirt gezorgd wordt.

Bij Bronso kunnen wij ruime ervaring voorleggen op gebied van foto’s, grafisch ontwerp en copywriting. Deze ervaring werkt ook door bij het ontwerpen van uw T-shirt.

Levend billboard

Eigenlijk kun je een T-shirt nog het best vergelijken met een levend billboard. Doordat een T-shirt een kledingstuk is, kun je niet spreken van een vlakke ondergrond. Dit is een gegeven waar we bij het ontwerp stil moeten bij staan.

Hebt u zelf een ontwerp voor een T-shirt in gedachten? Dan gaan wij samen met u in de eerste plaats de haalbaarheid ervan bekijken.

Indien het niet mogelijk is om uw origineel ontwerp te verwerken op een T-shirt, dan gaan wij er wel mee aan de slag om er het beste uit te halen!

Advies nodig?

Vraag dan nu een gratis en vrijblijvende scan aan voor uw website.
Wij voeren een uitgebreide scan en stellen een SEO-rapport op met aanbevelingen
voor het verbeteren van de vindbaarheid en de conversie van uw website.

Scan aanvragen