Menu

Vlag ontwerpen


Nog niet overtuigd?

Maak vrijblijvend een afspraak
met één van onze specialisten,
vraag een offerte aan of stel
uw vraag via de chat.


Ook interessant

We weten allemaal wat landsvlaggen zijn. Maar een vlag is zoveel meer dan een uithangbord voor een land. Vlaggen worden ook gebruikt voor verenigingen, merken, sportclubs en bedrijven.

Een vlag gebruiken als promotie en publiciteitsmateriaal is misschien niet zo voor de handliggend, maar het is wel effectief.

Zeg het met een vlag

Hebt u er al over nagedacht om traditionele publiciteit- en promotiemiddelen achterwege te houden en te kiezen voor een echt originele manier van promotie?

Dan is een vlag wellicht de geijkte manier om uw firma, product, sport of vereniging op een positieve manier onder de aandacht te brengen. In het voorkomend geval, heeft u waarschijnlijk al gedacht over een geschikt ontwerp voor uw vlag.

Waar komt de vlag te hangen?

Voor ons als ontwerpers van uw vlag is het belangrijk om weten waar uw vlag komt te hangen. Vlaggen bestaan immers in alle maten en soorten. Een klein vlaggetje is wellicht zeer geschikt al relatiegeschenk en kan altijd op een bureautafel gezet worden om zo de aandacht te trekken van uw klanten.

Sommige bedrijven zien het groter, en willen zoals bij landsvlaggen opteren voor een vlaggenontwerp van groter formaat. Wanneer een vlag aan een vlaggenmast wappert, is het ook de bedoeling dat zij van heinde en verre wordt opgemerkt!

Alle vlaggen groot en klein

Wij van Bronso helpen u graag uit de nood bij het ontwerp van uw vlag. Geen vlag is ons te groot of te klein. Of het nu over een heel grote vlag gaat, of een meer bescheiden exemplaar, het ontwerp van uw vlag krijgt bij ons altijd absolute voorrang!

Advies nodig?

Vraag dan nu een gratis en vrijblijvende scan aan voor uw website.
Wij voeren een uitgebreide scan en stellen een SEO-rapport op met aanbevelingen
voor het verbeteren van de vindbaarheid en de conversie van uw website.

Scan aanvragen