Menu

Folder laten ontwerpen


Nog niet overtuigd?

Maak vrijblijvend een afspraak
met één van onze specialisten,
vraag een offerte aan of stel
uw vraag via de chat.


Ook interessant

De goede oude folder is misschien nog wel een van de meest bekende vormen van promotiemateriaal. Iedereen heeft er wel eens eentje in de hand gehad, en eigenlijk is een folder misschien nog wel het best te vergelijken met een nostalgische versie van een landingspagina.

In ieder geval is een folder een belangrijk gegeven want voor vele potentiële klanten is het waarschijnlijk de eerste kennismaking met uw project, dienst, bedrijf of product.

Zorgvuldig tewerk gaan

Om er zeker van te zijn dat de juiste boodschap op de juiste manier overgebracht wordt, spreken wij ons folderontwerp voor uw project, dienst, bedrijf of product graag even met u door. Op deze wijze kunt u er zeker van zijn dat het ontwerp voor uw folder aan uw verwachtingen en aan deze van uw toekomstig cliënteel zal voldoen.

Compact

Bij het ontwerp van de folder is het zaak om de informatie die u wilt overbrengen aan uw klanten en netwerk zo compact en helder mogelijk wordt overgebracht.

Onze grafische ontwerpers houden er altijd rekening mee dat een folder gevouwen wordt, en dat er gebruikt gemaakt wordt van 2, 3, 4 of 5 luiken. Wij zorgen dat niets van uw boodschap verloren gaat in het aantrekkelijk design.

Dubbelzijdig

Al onze folderontwerpen houden rekening met een dubbelzijdig gebruik van het papier of de ondergrond waarop de folder gedrukt wordt.

Zo gaat er niets van het materiaal verloren, en wordt niet alleen een optimale leesbaarheid verzekerd, maar wordt bij het ontwerp ook nagedacht over ecologische aspecten en milieuvriendelijkheid. U merkt het, bij Bronso zit u altijd goed!

Advies nodig?

Vraag dan nu een gratis en vrijblijvende scan aan voor uw website.
Wij voeren een uitgebreide scan en stellen een SEO-rapport op met aanbevelingen
voor het verbeteren van de vindbaarheid en de conversie van uw website.

Scan aanvragen