Menu

Online marketing

Zoekmachine optimalisatie, online adverteren, sociale media, video, e-mail... Het zijn allemaal vormen van online marketing. Hoewel ze elk verschillend van elkaar zijn, blijft het doel hetzelfde. Zoveel mogelijk geïnteresseerde bezoekers de weg naar uw bedrijf doen vinden.

Online doelstellingen

Het is belangrijk dat wij voor we nog van start gaan eerst is gaan luisteren naar wat uw wensen en noden zijn. Samen met u creëren we dan een op maat gemaakt online marketing plan. Daarin staan haalbare maar uitdagende doelstellingen die wij streven te behalen.

U mag er zeker van zijn dat uw website met online marketing meer bekijks zal krijgen en dat meer mensen ervan zullen horen. Bekender maakt in dit geval beminder, en dus in dit geval dat er meer bezoekers langskomen. Zo kunt u rekenen op een groter aantal potentiële klanten.


Online marketing


Waarom online marketing aan ons uitbesteden?

Gegarandeerd resultaat
Elke klant kan rekenen op een succesverhaal. Onze strategieën werken namelijk echt. Wij vertellen onze klanten geen fabeltjes. Wij kunnen keiharde bewijzen voorleggen.

Expertise
Wij zijn officieel Google Partner. We gaan tot het uiterste om onze kennis te gebruiken. Al onze online marketeers hebben de vereiste Google Adwords (SEA) en Google Analytics diploma’s behaald. Zij volgen permanente vorming om hun kennis op peil te houden.

Uw project is veilig bij ons
Bij ons krijgt u een globale kijk op uw onderneming, doelen en behoeften. Wij werken gegarandeerd met witte SEO en bezorgen uw een project manager zodat u altijd weet welk werk er verricht wordt aan uw website. Wij delen onze kennis met u, zodat we samen sterker worden.

Transparantie
24/7 is het nodig dat de klant weet waar wij mee bezig zijn. Daarom bieden we je toegang tot de management data van het project. Zo weet u altijd waar, door wie en wanneer iets gedaan werd.

Meetbare resultaten
Successen zorgen ervoor dat we steeds meer bereiken. U hebt resultaten nodig. Dat is de reden waarom we geen project aannemen waarbij de resultaten niet meetbaar zijn. We bespreken met u hoe we dat aanpakken en zorgen ervoor dat u over de gegevens kunt beschikken wanneer het nodig is.

Marketeers met een passie
Onze online marketeers zijn gedreven experts die de focus leggen op zoekmachine Optimalisatie (SEO), Google Adwords (SEA), Google shopping, video advertenties, mobiele advertenties, Google Analytics en display advertenties. Zij zorgen ervoor dat u gevonden wordt.

Kennis, tips en trucs
Voortdurende vernieuwing, tools ontwikkelen en strategieën opzetten. Dat stelt ons instaat om vooraf in te spelen op aankomende trends en updates in algoritmes.

Nadruk op succes
We beschouwen onszelf als leden van het team van onze klant. We weten dat ons succes afhankelijk is van het succes van dat team. We hebben een jarenlange werkrelatie met onze klanten uitgebouwd en daar zijn wij trots op. Steeds gefocust blijven op het succes van onze klant is ons devies.

Een persoonlijke en eerlijke aanpak
Wij staan dicht bij onze klanten. U kunt erop rekenen dat wij steeds zorgen voor een vlot bereikbaar aanspreekpunt dat over de kennis, attitude en vaardigheden beschikt die u nodig hebt. Daarbij is open en eerlijke communicatie van het grootste belang.

Advies nodig?

Vraag dan nu een gratis en vrijblijvende scan aan voor uw website.
Wij voeren een uitgebreide scan en stellen een SEO-rapport op met aanbevelingen
voor het verbeteren van de vindbaarheid en de conversie van uw website.

Scan aanvragen