Menu

Webdesign en ontwikkeling

Met onze passie voor webdesign en sterke kennis van programmeren creëren
we krachtige, gebruiksvriendelijke websites met een verbluffend mooi design.
En niet onbelangrijk: gebouwd om te werken op elk toestel.

Bij Bronso doen we niets liever dan websites bouwen, optimaliseren, verbeteren en grafisch verfraaien. Klassieke websites, CMS content management systemen, webshops – we hebben ze allemaal al gebouwd of helpen aanpassen.

Bij het bouwen van uw website staat bij ons uw online marketing visie centraal. De eerste vraag die we u stellen is ‘Wat is de reden om een nieuwe website te laten bouwen?’. Uw antwoord op die vraag vormt de basis bij het bouwen van uw website. Een nieuwe website is namelijk nooit het eindpunt van uw online marketing visie, maar een belangrijk onderdeel hiervan. Er worden online doelstellingen voor uw website bepaald en deze worden uitgewerkt in zowel usability als conversie strategie. Na deze fase kan het bouwen van de website beginnen en worden alle aspecten zowel technisch als grafisch uitgewerkt in een mooi design voor uw website.

Werf meer klanten

Het internet is een gevestigd feit. Iedereen is tegenwoordig online. Wat ooit enkel voor 'nerds' en 'geeks' was, is geëvolueerd naar een onmisbaar medium dat een steeds belangrijkere rol speelt in ons dagelijks leven. Door de komst van draadloos internet en hoge datasnelheden op het mobiele netwerk zijn we immers altijd en overal verbonden.

Het hebben van een online aanwezigheid wordt dus een must voor zowel kleine als grote bedrijven. Mensen zoeken steeds meer op het internet naar producten of diensten. Dus of u nu nieuwe klanten wilt werven, meer online verkopen wilt genereren of klanten naar u wilt laten bellen: Bronso kan u hierbij helpen. Een website is geen kost, wel een goede investering!

Prijs van een website

De vraag "Wat kost een website?" wordt ons vaak gesteld. Het antwoord is niet eenvoudig, omdat geen enkele website gelijk is. De kosten van een website variëren sterk en zijn afhankelijk van verschillende factoren.

Juist omdat wij merken dat veel ondernemers zich laten afschrikken door de prijs van een website, hebben wij 3 verschillende pakketten opgesteld om te laten zien dat het bouwen van een website helemaal niet duur hoeft te zijn. Bekijk de prijzenlijst en zie wat u allemaal kunt verwachten binnen uw budget.

Advies nodig?

Vraag dan nu een gratis en vrijblijvende scan aan voor uw website.
Wij voeren een uitgebreide scan en stellen een SEO-rapport op met aanbevelingen
voor het verbeteren van de vindbaarheid en de conversie van uw website.

Scan aanvragen