Menu

Affiche laten ontwerpen


Nog niet overtuigd?

Maak vrijblijvend een afspraak
met één van onze specialisten,
vraag een offerte aan of stel
uw vraag via de chat.


Ook interessant

Affiche ontwerp is een ambacht dat al lang bestaat. Wie kent ze niet de nu nog bekende stijlvolle affiches uit de belle epoque tijd? Ook in deze digitale tijden blijft de affiche een krachtig promotiemiddel dat zijn uitwerking zelden of nooit mist, mits het juiste ontwerp natuurlijk.

Bij het grafisch ontwerp van een affiche is het belangrijk dat dit zowel bij het product, de dienst of het evenement past waar u de producent of organisator van bent. Om een affiche ten volle tot haar recht te laten komen, is het belangrijk dat het ontwerp ervan zowel bij uw persoonlijkheid als dat van uw zaak, product, dienst of evenement past.

Alle maten en soorten

Affiches bestaan in alle maten en soorten. Dat hoeven we u niet te vertellen. Afhankelijk van de plaats waar ze opgehangen wordt, hebt u een ruime keuze te beginnen bij het kleinere standaardformaat A2 tot reuzengrote formaten.

Bij de keuze van het ontwerp is het dan ook belangrijk dat u kiest voor afbeeldingen en teksten die zowel op een groot als een klein formaat goed tot hun recht komen.

Digitaal

Afhankelijk van de manier waarop u uw promotiemateriaal aan wilt bieden, kunt u er voor kiezen om onze ontwerpen voor uw affiches om te zetten in digitale bestanden. Dit bespaart u alvast de kosten voor de drukker.

Op papier

Bronso levert geen drukwerk. Wij kunnen u wel bijstaan bij de keuze van het papier of materiaal dat u wilt gebruiken voor uw affiches. Glanzend of mat, dik of dun, een bijzondere papiersoort of papier met een exclusieve tekstuur: ze hebben allemaal hun charme. Afhankelijk van uw project, product, dienst of evenement en het doel van het afficheontwerp kunnen wij u gericht advies geven.

Advies nodig?

Vraag dan nu een gratis en vrijblijvende scan aan voor uw website.
Wij voeren een uitgebreide scan en stellen een SEO-rapport op met aanbevelingen
voor het verbeteren van de vindbaarheid en de conversie van uw website.

Scan aanvragen