Menu

Conversie optimalisatie


Nog niet overtuigd?

Maak vrijblijvend een afspraak
met één van onze specialisten,
vraag een offerte aan of stel
uw vraag via de chat.

Ook interessant

Wie wil er nu niet het rendement van zijn website optimaliseren? Bronso kan u bijstaan om door conversie optimalisatie uw verkoopscijfers op uw website een boost te geven.

Conversie optimalisatie en usability?

U wil een intuïtieve flow doorheen uw website om uw bezoekers op een zo natuurlijk mogelijke wijze door uw site te loodsen. Wanneer uw bezoekers zeer snel weten hoe door uw producten te bladeren en hun winkelmandje te vullen, zullen ze sneller geneigd zijn om de aankoop te voltooien en zelfs in de toekomst sneller terugkeren. Alles moet snel gaan online, dus ook hun shopping experience. Maar ‘snel’ wil niet zeggen dat uw website basic mag zijn. Achter de schermen haalt u alles uit de kast zodat front-end alles vlotjes verloopt.

Structurele verbeteringen

Bronso past uw website op een paar punten aan wat resulteert in vaak grote verbeteringen in het aantal conversies. Dit kan gaan van lay-out over navigatie tot het bestelproces. Wij werken structureel aan uw website, waardoor één enkele aanpassing al veranderingen van blijvende aard kan teweegbrengen en ze zijn ook meteen meetbaar.

Bespaar met conversie optimalisatie

Door in de eerste fasen al rekening te houden met gebruiksvriendelijkheid, kan u van daar al kosten en tijd besparen. U start namelijk al vroeg met uw optimalisatie. En optimalisatie komt nooit te vroeg.

Wij staan klaar van in de beginfase om samen met u de conversie optimalisatie mogelijkheden te bekijken.

Meer informatie over conversie optimalisatie?

Stel uw vraag via het informatieformulier of maak gelijk een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek. Wij zijn u graag van dienst.

Advies nodig?

Vraag dan nu een gratis en vrijblijvende scan aan voor uw website.
Wij voeren een uitgebreide scan en stellen een SEO-rapport op met aanbevelingen
voor het verbeteren van de vindbaarheid en de conversie van uw website.

Scan aanvragen