Menu

Sticker ontwerpen


Nog niet overtuigd?

Maak vrijblijvend een afspraak
met één van onze specialisten,
vraag een offerte aan of stel
uw vraag via de chat.


Ook interessant

Stickers zijn terug van weggeweest. Uiteraard kennen we allemaal de zelfklevers van vroeger. In onze kindertijd waren stickers een voorbeeld van krachtig promotiemateriaal dat letterlijk en figuurlijk jarenlang bleef plakken. Ook nu nog blijven stickers leuk, en kunnen ze de boel opvrolijken.

Uw merk blijft plakken

Wilt u graag dat uw merk, product of dienst blijft plakken? Dan is een sticker altijd een goed idee. Afhankelijk van de plaats waar hij aangebracht wordt, zal de sticker in meer of mindere mate de aandacht van uw doelpubliek trekken.

Daarom is het belangrijk dat het ontwerp van uw sticker de aandacht trekt. Ook hier geldt dat een goed ontwerp het halve werk is!

Hoe trekt u de aandacht?

Hebt u misschien al een idee voor een stickerontwerp in gedachten? Dan helpen wij u graag om uw ideeën voor een sticker in een doeltreffend en aantrekkelijk ontwerp om te zetten waarmee u uw product, dienst of bedrijf in de schijnwerpers kunt zetten.

Een goed stickerontwerp onderscheidt zich van andere ontwerpen omwille van het formaat en de eigenheid van een sticker. Daarom is het belangrijk dat u eerst op een rijtje zet wat er allemaal op de sticker gezet wordt, alvorens wij bij Bronso aan de slag gaan.

Permanent overleg

Ook tijdens de ontwerpfase blijven wij het liefst met u in contact. Het is onze bedoeling dat uw stickerontwerp absolute prioriteit krijgt, en dat uw ideeën op een sticker optimaal tot hun recht komen. Alleen dan blijven uw ideeën namelijk ook echt plakken!

Advies nodig?

Vraag dan nu een gratis en vrijblijvende scan aan voor uw website.
Wij voeren een uitgebreide scan en stellen een SEO-rapport op met aanbevelingen
voor het verbeteren van de vindbaarheid en de conversie van uw website.

Scan aanvragen