Menu

Webdesign en ontwikkeling

In deze tijd zijn websites niet meer weg te denken. Websites worden voortdurend bekeken door mensen die op zoek zijn naar informatie, diensten, producten… We durven zelfs te stellen, dat een website op zakelijk gebied gewoonweg noodzakelijk is.

Wat kan een website voor uw bedrijf betekenen?

Een goede zakelijke website dat is zoals een aantrekkelijk uithangbord. U kunt er gewoon niet aan voorbij en u hebt het gevoel dat u iets gemist hebt, wanneer anderen u later vertellen wat ze allemaal ontdekt hebben op uw zakelijke webstek.

Ieder heeft zijn of haar eigen stijl. Hetzelfde geldt voor uw website en uw bedrijf. Met een unieke website geeft u in feite de meest individuele expressie van de kern van uw activiteiten, bedrijf, product of diensten na. Wij laten het niet na dat uw website er eentje is van een blijvende indruk.


Webdesign


Wat kan u van ons verwachten?

Een snelle website
Wat ook de behoeften mogen zijn van uw bedrijf of uw klanten, één ding is zeker: moderne websites bieden steeds meer mogelijkheden. Dat kan soms letterlijk zwaar doorwegen op een site. U loopt dan het gevaar dat uw webstek log en traag wordt. Wij zorgen er alvast voor dat nooit het geval is.

Passie voor websites
We zijn gepassioneerd door alles wat met het internet en websites te maken heeft. Wij hebben een hart voor uw webstek en besteden er daarom evenveel zorg aan als aan onze eigen projecten. Uw website is namelijk onze zorg.

De laatste trends
Wanneer u bewust kiest voor een zakelijke website, dan is het de bedoeling dat altijd up-to-date blijft. U kunt het zich niet veroorloven om achter te lopen op de concurrentie. Daarom mag u van ons verwachten dat wij altijd mee zijn met de laatste nieuwe ontwikkelingen.

Vorming op maat
Moderne websites kunnen tegenwoordig mits een minimum aan knowhow door de gebruiker zelf onderhouden worden. Dit vergt een inspanning op gebied van vorming. Afhankelijk van uw reeds bestaande technische kennis, bieden we u vorming op maat aan.

Een website die van u is
Dit lijkt de logica zelf, maar jammer genoeg is dit niet altijd het geval. Ook al laat u een website bouwen, toch is het belangrijk dat u zich daar helemaal in herkent. Daarom volgen wij uw wensen, en niet die van ons. Dat is onze persoonlijke aanpak.

Oog voor uw situatie
Mee zijn met de laatste nieuwe ontwikkelingen, betekent niet dat u meteen alles moet aanbieden wat op de markt verkrijgbaar is. Wij bekijken tezamen met u, wat u nodig hebt en wat de wensen zijn van uw klanten. Zo werken wij op maat van de consument en vermijdt u overbodige tierlantijntjes.

Open source oplossingen
Aan het gebruik van professionele software hangt meestal een prijskaartje vast en vaak hebt u dan ook een licentie nodig. Om deze kosten te vermijden, verkiezen wij gebruik te maken van uitgebreid geteste en beproefde open source oplossingen gebruik te maken.

Prijs/kwaliteit verhouding
Bij ons krijgt u waar voor uw geld. Een website laten bouwen, dat is een investering. Wij zorgen ervoor dat voor u de ROI zo groot mogelijk is, omdat wij proberen om voor u het onderste uit de kan te halen op website gebied.

Nazorg en onderhoud
Wij kunnen uw domein registreren, e-mailadressen aanmaken, een beveiligde verbinding opzetten en de ruimte reserveren om uw website online te plaatsen. Standaard meegeleverd bij uw hosting pakket is het gebruiksvriendelijke en eenvoudige snel te beheren controlepaneel van cPanel.

Advies nodig?

Vraag dan nu een gratis en vrijblijvende scan aan voor uw website.
Wij voeren een uitgebreide scan en stellen een SEO-rapport op met aanbevelingen
voor het verbeteren van de vindbaarheid en de conversie van uw website.

Scan aanvragen