Menu

Proces


Nog niet overtuigd?

Maak vrijblijvend een afspraak
met één van onze specialisten,
vraag een offerte aan of stel
uw vraag via de chat.


Ook interessant

Professioneel grafisch ontwerp komt tot stand door het professioneel toepassen van procesmatig werk. Onze sterkte bestaat er voornamelijk in dat we diverse disciplines in samenspel met elkaar kunnen toepassen.

Dankzij dit vooral creatieve proces komen we telkens weer tot uitmuntende resultaten. Een goed begin is het halve werk, daarom starten we iedere keer met een voorontwerp.

Het ontwerp

Voorontwerp: Nadat het bestek of offerte door u werd goedgekeurd, werken we het basisidee verder uit. Daarbij staan vooral het uiterlijk en het gevoel dat uw product teweeg brengt centraal. Een goed voorontwerp is de basis van alles, en kan gebruikt worden doorheen het hele ontwerpproces.

Terugkoppeling: Zonder communicatie tussen de beide partijen, is het niet mogelijk om tot een deugdelijk eindproduct te komen dat aan ieders wensen voldoet. Door feedback te geven, zorgt u er mee voor dat u alle verrichtingen en aanpassingen van nabij kunt opvolgen en voortdurend betrokken bent bij het ontwikkelingsproces van in de kinderschoenen tot het afgewerkt product.

Afsluiting ontwerpfase: Wij staan erop alles in de puntjes uit te werken. Daarom mag u van ons steeds een volledig uitgewerkt ontwerp verwachten. Dit geldt voor zowel de vorm als voor de inhoud, en wij beloven u dat wij steeds het onderste uit de kan halen.

Uitvoering en opvolging

Dankzij ons uitgebreid professioneel netwerk kunnen wij zowel drukwerk als ontwerpen voor het web uitvoeren. Correcte spelling is van primordiaal belang, en u hebt altijd het laatste woord!

Drukwerk: Bij drukwerk volgen wij ieder onderdeel van het productieproces op om de beste kwaliteit te kunnen waarborgen.

Opvolging: Doormiddel van onze handleiding en gebruik van CMS zijn wij instaat om de aanpassingen aan uw project op regelmatige basis op te volgen.

Opvolging huisstijl: Dankzij onze huisstijlgids kunt u er zeker van zijn dat er niet van uw huisstijl afgeweken wordt!

Nazorg: Ook na de overdracht van het product blijven we met u als klant samenwerken. Zo kunt u steeds op onze diensten als back-up terugvallen en kunnen wij daadwerkelijk aan probleempreventie doen.

Advies nodig?

Vraag dan nu een gratis en vrijblijvende scan aan voor uw website.
Wij voeren een uitgebreide scan en stellen een SEO-rapport op met aanbevelingen
voor het verbeteren van de vindbaarheid en de conversie van uw website.

Scan aanvragen