Menu

Krant ontwerpen


Nog niet overtuigd?

Maak vrijblijvend een afspraak
met één van onze specialisten,
vraag een offerte aan of stel
uw vraag via de chat.


Ook interessant

Misschien bent u wel van mening dat een krant niet langer van deze tijd is. Meer en meer wordt het nieuws online geraadpleegd. Maar ook dan bestaat de krant nog steeds!

Het formaat en de verschijningsvorm van de krant mag in de loop der decennia dan wel aan grote veranderingen onderhevig zijn geweest: in welke vorm dan ook, een krant blijft ook vandaag nog steeds een actueel gegeven.

Wie leest de krant?

Het ontwerp van een krant is afhankelijk van het doelpubliek. Gaat het om een plaatselijke krant of een krant die enkel gelezen wordt door de leden van een bepaalde vereniging? Dan is het belangrijk dat het ontwerp van de krant herkend wordt door het doelpubliek.

Misschien is het wel een goed idee om de huisstijl van uw bedrijf, vereniging of stichting over te nemen, zo verhoogt u de herkenbaarheid van het ontwerp voor uw krant, en komt dit de leesbaarheid en de oplage ten goede.

Digitaal of analoog

Steeds meer kranten komen uit in een online versie. Bij een eigentijds ontwerp van iedere zichzelf respecterende krant hoort volgens ons dan ook een layout die zowel geschikt is voor digitaal als analoog gebruik.

Dit bevordert niet alleen de herkenbaarheid, het zorgt er ook nog eens voor dat iedereen de krant kan lezen op een manier die voor hem/ haar het meest toegankelijk is.

Themakrant

Welk nieuws brengt u in uw krant? Gaat het over algemene onderwerpen, of brengt uw krant eerder nieuws dat bedoeld is voor een nichepubliek. Het zijn allemaal dingen waarmee bij het ontwerp van een krant rekening gehouden moet worden.

Bronso is een veelzijdig bedrijf dat van vele markten thuis is, en daarom zijn wij instaat om voor ieder thema een gepast krantenontwerp te maken.

Advies nodig?

Vraag dan nu een gratis en vrijblijvende scan aan voor uw website.
Wij voeren een uitgebreide scan en stellen een SEO-rapport op met aanbevelingen
voor het verbeteren van de vindbaarheid en de conversie van uw website.

Scan aanvragen