Menu

Klantenkaart ontwerpen


Nog niet overtuigd?

Maak vrijblijvend een afspraak
met één van onze specialisten,
vraag een offerte aan of stel
uw vraag via de chat.


Ook interessant

Een klantenkaart is een bijzonder gegeven. In feite heeft ze een bindend karakter omdat ze uiting geeft aan de vertrouwensrelatie die u hebt met uw klanten. Het feit dat u klanten heeft met een klantenkaart hebt, zegt genoeg over het vertrouwen dat uw zaak, bedrijf of dienst geniet.

Een teken van vertrouwen

Het vertrouwen dat u als ondernemer of dienstenverlener van uw klanten krijgt, is iets dat gekoesterd moet worden. Wij vinden het dan ook een eer dat wij van Bronso op onze beurt de taak toebedeeld kregen om uw klantenkaart te ontwerpen. Wij gaan met dit vertrouwen zorgvuldig om en zorgen ervoor dat dit ook in ons ontwerp naar voren komt.

Duurzaam

De klantenkaart als symbool van een duurzame vertrouwensrelatie met uw klant krijgt jammer genoeg veel te verduren! Daarom is het belangrijk om daarmee rekening te houden zowel bij de keuze van het ontwerp van de klantenkaart als bij de keuze van het materiaal dat ervoor gebruikt wordt.

Wij zorgen ervoor dat het ontwerp zowel praktisch als mooi oogt, en zo kan de kaart wellicht haar mannetje staan tussen alle andere kaarten die in de portefeuille van uw klant terechtkomen.

Praktisch en mooi

Een goede klantenkaart is niet alleen praktisch voor uw klant en uzelf, ze ziet er ook nog mooi uit! Wij zorgen ervoor dat uw huisstijl herkenbaar wordt verwerkt in het ontwerp voor uw klantenkaart. Zo wordt de kaart altijd herkend, en gaat ze nooit verloren.

Zo kunnen uw klanten en uzelf er van op aan dat trouwe klanten altijd beloond worden voor hun loyaliteit en dat u altijd verzekerd zult zijn van trouwe klanten!

Advies nodig?

Vraag dan nu een gratis en vrijblijvende scan aan voor uw website.
Wij voeren een uitgebreide scan en stellen een SEO-rapport op met aanbevelingen
voor het verbeteren van de vindbaarheid en de conversie van uw website.

Scan aanvragen