Menu

Informatiearchitectuur


Nog niet overtuigd?

Maak vrijblijvend een afspraak
met één van onze specialisten,
vraag een offerte aan of stel
uw vraag via de chat.

Ook interessant

Het is de bedoeling om complexe info op een instinctmatige wijze toegankelijk te maken. Dan spreken we van informatiearchitectuur.

Het is belangrijk om grondig aan de structuur van een website te werken. Zonder deftige structuur zal de website – hoe langer er aan gebouwd worden – steeds onstabieler worden. In deze fase werken we ook nauw met u samen.

Informatie structureren

Onze informatiearchitect gaat na eigen onderzoek en na een kop koffie met u op zoek naar de beste manier om alle informatie op een meest logische manier te structureren. Hij zal gebruikmaken van een digitale strategie en een concurrentieanalyse om een beeld te krijgen van wat er speelt in de online wereld. Na deze eerste fase ontwikkelt hij een prototype die de structuur van de website visualiseert.

Prototype: een heldere opbouw van de site

Bij een prototype moet u begrijpen dat deze het framework voorstelt van uw uiteindelijke website. Het prototype is visueel niet aantrekkelijk aangezien het geen kleuren of foto’s bevat. U krijgt wel de volledige opbouw op een heldere wijze te zien en u kan zelfs alle functies reeds uittesten dankzij de interactieve wireframes.

Webdesign

Bij Bronso kan u beroep doen op onze informatiearchitect. Geeft u liever meer uit handen, dan verzorgen wij ook graag voor u het webdesign. Zo kan u er zeker van zijn dat uw website een afgewerkt geheel zal vormen.

Meer informatie over informatiearchitectuur?

Stel uw vraag via het informatieformulier of maak gelijk een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek. Wij zijn u graag van dienst.

Advies nodig?

Vraag dan nu een gratis en vrijblijvende scan aan voor uw website.
Wij voeren een uitgebreide scan en stellen een SEO-rapport op met aanbevelingen
voor het verbeteren van de vindbaarheid en de conversie van uw website.

Scan aanvragen