Menu

Lokaal gevonden worden


Nog niet overtuigd?

Maak vrijblijvend een afspraak
met één van onze specialisten,
vraag een offerte aan of stel
uw vraag via de chat.

Ook interessant

Tijdens zoekopdrachten worden vaak lokale compenenten mee ingegeven. Wanneer u op zoek bent naar een kapper in Gent, weet Google dat het geen zin heeft om u een lijst van kappers in Namen te tonen. Google geeft u de resultaten voor de regio Gent.

Lokaal concurreren met grote ondernemingen

Sommige zoekers zijn op zoek naar een oplossing voor hun probleem dicht bij huis, zodat het probleem zo snel mogelijk opgelost kan worden. Daarom wil u toch wel zeker gevonden kunnen worden in zoekmachines? Dit kan door lokale zoekmachine optimalisatie. Hierdoor hoeft u ook niet te concurreren met de gote ondernemingen die vaak een leeuwendeel van de zoekresultaten domineren. U bent immers het bedrijf dat het product of de dienst aanbiedt waar de zoeker in de regio naar op zoek is.

Word op twee plaatsen in Google gevonden

Het grote voordeel van lokale zoekmachine optimalisatie is dat uw onderneming op twee plaatsen in de zoekmachineresultaten zal verschijnen: zowel op de plaatspagina’s als in de andere zoekresultaten.

Randvoorwaarden lokaal gevonden worden

U wil in de lokale zoekresultaten verschijnen wanneer iemand op zoek is naar uw product of dienst? Dit gebeurt niet zomaar. Verschijnen in de plaatspagina’s gebeurt enkel wanneer uw website geoptimaliseerd is voor lokale zoekopdrachten. Wij kunnen u hierbij helpen door:

° Google places optimaal in te richten

° Lokale linkbuilding realiseren

° On-site optimalisatie uitvoeren

Meer informatie over lokaal gevonden worden?

Stel uw vraag via het informatieformulier of maak gelijk een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek. Wij zijn u graag van dienst.

Advies nodig?

Vraag dan nu een gratis en vrijblijvende scan aan voor uw website.
Wij voeren een uitgebreide scan en stellen een SEO-rapport op met aanbevelingen
voor het verbeteren van de vindbaarheid en de conversie van uw website.

Scan aanvragen