Menu

Rapportage


Nog niet overtuigd?

Maak vrijblijvend een afspraak
met één van onze specialisten,
vraag een offerte aan of stel
uw vraag via de chat.

Ook interessant

Om tot relevante inzichten en gefundeerde aanpassingen te komen voor uw digitale strategie, evalueert u best uw online prestaties.

Op deze manier kan u snel en gericht ingrijpen wanneer u ziet dat een bepaalde trend zich voordoet in uw gegevens. Want daar draait het eigenlijk allemaal om: de cijfers. En op basis van die cijfers kan u het verdere verloop uitstippelen. Met gefundeerde argumenten.

Een maandelijkse rapportage

Hoe makkelijk zou het niet zijn voor uw onderneming als u maandelijks een gedetailleerde rapportage over uw online aanwezigheid zou krijgen. Hoe goed scoren uw online advertenties? Welke kanalen zijn effectief? Wat kunnen we aanpassen om in de toekomst problemen te vermijden en nog meer klanten aan te trekken? Al die antwoorden staan netjes in een Bronso rapport dat u elke maand in uw inbox kan verwachten.

Gedetailleerd en overzichtelijk

U kan volgende elementen in uw rapportages vinden.

1. KPI’s.

De kritische prestatie indicatoren kunnen een graadmeter zijn voor uw online marketing activiteiten. Wij kijken voor u of uw vooropgestelde doelstellingen behaald werden aan de hand van uw KPI’s.

2. Zoekwoorden

Elke maand krijgt u van ons een lijst hoe uw geprefereerde zoekwoorden het doen in Google’s ranking. Zo kunnen we bekijken of uw website of advertenties nog goed geoptimaliseerd zijn.

3. Succesvolle zoekwoorden

Wij onderzoeken met welke zoekwoorden de bezoekers u gevonden hebben op uw website. Dit kan belangrijk zijn om inzichten te verwerven in het zoekgedrag van surfers.

Meer informatie over online marketing rapportage?

Stel uw vraag via het informatieformulier of maak gelijk een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek. Wij zijn u graag van dienst.

Advies nodig?

Vraag dan nu een gratis en vrijblijvende scan aan voor uw website.
Wij voeren een uitgebreide scan en stellen een SEO-rapport op met aanbevelingen
voor het verbeteren van de vindbaarheid en de conversie van uw website.

Scan aanvragen