Menu

Google optimalisatie (SEO)


Nog niet overtuigd?

Maak vrijblijvend een afspraak
met één van onze specialisten,
vraag een offerte aan of stel
uw vraag via de chat.

Ook interessant

SEO staat voor zoekmachine optimalisatie. Als u niet weet wat dat wil zeggen, neem het van ons aan: u wil het en u wil het gedaan hebben door experten.

SEO houdt het zo hoog mogelijk scoren in zoekmachines in door middel van een aantal kenmerken: goed geschreven content, linkbuilding, een goed indexeerbare website en ga zo maar door. U merkt het: SEO is een must om uw webstek het aantal bezoekers te geven dat het verdient.

Hoe werkt SEO?

SEO kan vergeleken worden met een spel waarvan de regels continu veranderen. Google gebruikt een onbekend en altijd veranderend algoritme waarmee het uw website analyseert en beslist hoe relevant u bent en hoe hoog u te ranken in de zoekresultaten. Met SEO wordt uw website op dergelijke wijze getweaked zodat de website hoger scoort in Google.

Waarom heeft u SEO nodig?

Dat is simpel. SEO brengt uw website onder de ogen van een breder publiek. Meer opgemerkt worden, betekent meer bezoekers. En meer bezoekers betekent meer klanten.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Sommige marketeers voeren SEO uit maar kunnen hun plaats in Google niet consolideren door hun oppervlakkige werkwijze en no content value voor bezoekers. Bronso werkt van binnen uit en werkt onder andere met u mee aan uw content optimalisatie. Gefocust werken aan de gekende randvoorwaarden voor SEO, brengt u en uw website meer op, op zowel korte als lange termijn. Daar bovenop houden wij de vinger aan de Google pols en anticiperen we op de volgende verandering in Googles algoritme.

Meer informatie over Google optimalisatie?

Stel uw vraag via het informatieformulier of maak gelijk een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek. Wij zijn u graag van dienst.

Advies nodig?

Vraag dan nu een gratis en vrijblijvende scan aan voor uw website.
Wij voeren een uitgebreide scan en stellen een SEO-rapport op met aanbevelingen
voor het verbeteren van de vindbaarheid en de conversie van uw website.

Scan aanvragen