Menu

Usability optimalisatie


Nog niet overtuigd?

Maak vrijblijvend een afspraak
met één van onze specialisten,
vraag een offerte aan of stel
uw vraag via de chat.

Ook interessant

Als u maar geen bevredigende conversies krijgt op uw site, is het misschien eens tijd om de gebruiksvriendelijkheid van uw website onder de loep te nemen.

Kunnen uw bezoekers alles wat ze zoeken makkelijk vinden op uw website? Of eindigen ze gefrustreerd op zoek naar het winkelmandje? Een aantal kleine aanpassingen kunnen al snel conversies opleveren.

Usability optimalisatie

Hoe test je nu zoiets als gebruiksvriendelijkheid? De regel zegt dat een bezoeker in drie kliks op zijn gewenste pagina moet belanden. Indien dat niet het geval is, bestaat de kans dat uw bezoeker gefrustreerd raakt en zijn oplossing op een andere website zal zoeken. Pas uw website dus aan aan het zoekgedrag van uw surfers. U wil uw bezoeker niet wegjagen maar net een aangename ervaring aanreiken zodat ze langer op uw website zullen vertoeven. Usability optimalisatie levert u dus ook conversie optimalisatie op.

4 pijlers

Navigatie, inhoud, toegankelijkheid en identiteit zijn de vier pijlers waar rekening mee gehouden moet worden voor een goede gebruiksvriendelijkheid. U wil immers een website die logisch gestructureerd is, uw doelgroep aanspreekt, goed leesbaar is en duidelijk laat zien wie u bent.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Klop gerust bij ons aan voor advies op maat betreffende uw usability. Indien u geen overzicht heeft over hoe gebruiksvriendelijk uw website is, kijken wij gerust wel eens. We starten met een inventarisatie van uw inhoud en kijken naar het gedrag van uw bezoekers. Via analyse kunnen wij concluderen welke delen van uw website het eerst aangepakt moeten worden.

Meer informatie over usability optimalisatie?

Stel uw vraag via het informatieformulier of maak gelijk een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek. Wij zijn u graag van dienst.

Advies nodig?

Vraag dan nu een gratis en vrijblijvende scan aan voor uw website.
Wij voeren een uitgebreide scan en stellen een SEO-rapport op met aanbevelingen
voor het verbeteren van de vindbaarheid en de conversie van uw website.

Scan aanvragen