Menu

Online marketing plan


Nog niet overtuigd?

Maak vrijblijvend een afspraak
met één van onze specialisten,
vraag een offerte aan of stel
uw vraag via de chat.

Ook interessant

Overal ziet u bedrijven goochelen met social media, nieuwsbrieven en SEO maar zelf lijkt u maar geen online succes te boeken? De formule tot succes zit in een online marketing plan.

Bronso luistert naar uw wensen en noden en creëert samen met u een op maat gemaakt online marketing plan. Resultaat? Haalbare maar uitdagende doelen en de strategie om deze te behalen.

Online doelstellingen

Geen verwarrend en multi-interpreteerbaar buzzwoorden, maar specifieke, meetbare en tijdsgebonden objectieven liggen aan de basis van uw online plan. Op basis van de doelen wordt een gedetailleerde strategie uitgestippeld die aan het einde van de rit makkelijk te evalueren is en – indien nodig – snel bij te stellen zodat uw doelen efficiënter bereikt worden.

ROI

Bronso legt zijn focus van het actieplan steeds op een maximale ROI (return on investment) door de meest geschikte online marketingmiddelen in te schakelen.

Wat zit in zo’n online marketing plan?

Het online marketing plan dat Bronso voor u opstelt, bevat een uitgebreide digitale strategie, gebaseerd op de online concurrentieanalyse, om bijvoorbeeld uw SEO aan te pakken, SEA te introduceren, eventueel aan e-mailmarketing te doen. De uitvoering van de strategie wordt gemeten aan de hand van Google Analytics of KPI’s. Er zijn veel mogelijkheden en opties maar Bronso zorgt ervoor dat uw online plan volledig en doeltreffend is.

Meer informatie over Google optimalisatie?

Stel uw vraag via het informatieformulier of maak gelijk een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek. Wij zijn u graag van dienst.

Advies nodig?

Vraag dan nu een gratis en vrijblijvende scan aan voor uw website.
Wij voeren een uitgebreide scan en stellen een SEO-rapport op met aanbevelingen
voor het verbeteren van de vindbaarheid en de conversie van uw website.

Scan aanvragen