Menu

Google Analytics


Nog niet overtuigd?

Maak vrijblijvend een afspraak
met één van onze specialisten,
vraag een offerte aan of stel
uw vraag via de chat.

Ook interessant

Meten is weten. Als u de statistieken niet in het oog houdt, blijft u in het ongewisse over wat er gebeurt met uw website of hoe uw bezoekers uw website ervaren en hoe ze zich gedragen.

Doorlopen ze vlot uw site? Welke pagina’s worden er druk bezocht? Hoe interessant vinden ze uw webstek? Google Analytics kan u meer inzicht geven zodat uw gerichte aanpassingen kan maken indien er zich problemen voordoen zodat uw rendement ook hoog blijft.

Google Analytics: makkelijk in gebruik

Google Analytics is zeer gebruiksvriendelijk en toont u in enkele klikken een aantal verhelderende webstatistieken. Het wordt uw nieuwe maatje zolang u uw website heeft en staat u bij voor blijvende en specifieke verbeteringen van uw site.

Verder toont Google Analytics u ook hoe uw advertenties het doen in Google AdWords dankzij de AdWords integratie. Uw investeringen en ROI worden overzichtelijk weergegeven en blijven zo voor u transparant.

Voordelen Google Analytics

° Inzicht in het gedrag van uw bezoekers

° Statistische info over uw Google AdWords campagnes

° Inzicht in demografische gegevens van uw bezoekers

Laat Bronso uw statistieken bekijken

Iedereen kan een kijkje nemen op Google Analytics en een aantal statistieken bekijken. Maar Bronso is gespecialiseerd in het lezen van de statistieken. Bronso kan de juiste beslissingen maken, gebaseerd op de gegevens zodat u een hogere conversie kan bekomen, meer traffic naar uw website kan genereren of uw advertenties kan optimaliseren.

Meer informatie over Google Analytics?

Stel uw vraag via het informatieformulier of maak gelijk een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek. Wij zijn u graag van dienst.

Advies nodig?

Vraag dan nu een gratis en vrijblijvende scan aan voor uw website.
Wij voeren een uitgebreide scan en stellen een SEO-rapport op met aanbevelingen
voor het verbeteren van de vindbaarheid en de conversie van uw website.

Scan aanvragen