Menu

E-mail marketing


Nog niet overtuigd?

Maak vrijblijvend een afspraak
met één van onze specialisten,
vraag een offerte aan of stel
uw vraag via de chat.

Ook interessant

Als u uw doelgroep wil bereiken, uw verkoop stimuleren, bestaande klanten behouden of meer verkeer naar uw website lokken. Heeft u dan al aan email marketing gedacht?

U kan uw klanten ermee op de hoogte brengen van de unieke actie op uw website of van een nieuwe feature op de site die u wil laten opmerken. U creëert op die manier een persoonlijke band met uw klant en zij voelen ook aan dat u makkelijk bereikbaar bent. Deze marketing tool is krachtig èn goedkoop.

Worden wij niet als spam beschouwd?

Neen. Althans, als u met ons in zee gaat en u door ons laat begeleiden om uw e-marketing campagnes op te stellen, te versturen en op te volgen. Met ons eenvoudig maar krachtig e-mail marketingprogramma zijn uw campagnes geen slachtoffers voor spamfilters. Verder voorzien wij uw mails van interessante call to actions zodat zoveel mogelijk ontvangers uw mail ook daadwerkelijk openen en lezen.

E-mail optimalisatie

E-mailmarketing gaat verder dan het gewoon uitsturen van nieuwsbrieven. Denk maar aan automatische e-mails die bijvoorbeeld uitgezonden worden na deelname aan een wedstrijd op de website. In die mail wil u toch zeker de deelnemer aanspreken met zijn naam of voornaam? Of u wil toch ook een automatische bedankingsmail kunnen uitsturen naar de deelnemers van een evenement? Wij optimaliseren deze mails voor u zodat deze piekfijn in orde zijn wanneer ze uitgestuurd worden. Uw lezers vergeten deze excellente service niet.

Meer informatie over email marketing?

Stel uw vraag via het informatieformulier of maak gelijk een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek. Wij zijn u graag van dienst.

Advies nodig?

Vraag dan nu een gratis en vrijblijvende scan aan voor uw website.
Wij voeren een uitgebreide scan en stellen een SEO-rapport op met aanbevelingen
voor het verbeteren van de vindbaarheid en de conversie van uw website.

Scan aanvragen