Menu

Grafisch ontwerp Gent


Nog niet overtuigd?

Maak vrijblijvend een afspraak
met één van onze specialisten,
vraag een offerte aan of stel
uw vraag via de chat.


Ook interessant

Grafisch ontwerp?---Diensten!---Proces---Garanties---Referenties---Prijzen

Bronso webdesign helpt uw bedrijf in de regio Dendermonde snel en professioneel aan een succesvolle website met een design op maat! Wij maken van website bezoekers echte klanten.

Nooit eerder werd er zoveel gelezen op een scherm als nu. Blog posts, recepten, krantenartikels en zelfs hele boeken. Mensen zitten soms de hele dag door gekluisterd aan hun scherm. U heeft dus alle baat bij wervende copy. En copywriting is een kunst.

Copywriting als onderdeel van uw SEO strategie

Om te weten op welke manier copy geschreven moet worden, is het goed te begrijpen hoe zoekmachines te werk gaan. Zoekmachines doorzoeken website op zoek naar bepaalde woordcombinaties en keywords. Als deze meerdere keren op uw pagina of website voorkomen, dan registreert de zoekmachine u als relevant en zal u hoger eindigen in de zoekresultaten.

Copywriting kan ook visueel zijn

U kan een prachtige tekst geschreven hebben met een geweldige opbouw en een sterk eindargument. Er zijn er zeker een aantal bezoekers die uw tekst volledig zullen lezen, maar om ook je snelle bezoekers die een website meer visueel lezen, is het belangrijk dat je hun aandacht trekt bij de titel, tussentitels en bullet points. Deze springen in het oog, dus daar wil u zeker uw onderwerp overmaken zodat u ook hùn aandacht trekt.

Waarom copywriting voor uw website?

Al snapt u de bedoeling van SEO en al kan u aardig wat op grammaticaal vlak, uw content moet straffe inhoud hebben of de aanwezigheid van uw bezoekers zal niet van lange duur zijn.

De echte copywriter haalt er op zicht de teksten uit die enkel geoptimaliseerd zijn voor zoekmachines met inhoud duidelijk op de laatste plaats. Het is belangrijk dat SEO, goede schrijfstijl en inhoud in evenwicht zijn.

Advies nodig?

Vraag dan nu een gratis en vrijblijvende scan aan voor uw website.
Wij voeren een uitgebreide scan en stellen een SEO-rapport op met aanbevelingen
voor het verbeteren van de vindbaarheid en de conversie van uw website.

Scan aanvragen