Menu

Axiras Review: Ervaringen en Bitcoin (BTC) kopen in Nederland

Axiras review bitcoin kopen in Nederland

Axiras review

Axiras is een bitcoin wisselkantoor voor iedereen die op een veilige en eenvoudige manier bitcoin wil kopen en verkopen. Axiras geeft de mogelijkheid om een gamma aan verschillende cryptovaluta en cryptomunten te kopen in Nederland. U kunt makkelijk, veilig en snel bitcoins en andere cryptovaluta met contant geld, Bancontact, PayPal, Creditcard, Visa en Mastercard kopen.

Website: www.axiras.nl

Voordelen

 • 6 Betaalmethodes
 • Lage wisselkosten
 • Snelle levering
 • "Instant Buy" optie beschikbaar
 • Beschikbaar in Nederland en België
 • Instant SEPA ondersteuning
 • Geen extra walletsoftware noodzakelijk
 • Vele gidsen, tutorials en faq’s
 • Hoge liquiditeits- en kooplimieten
 • Gebruiksvriendelijke interface

Nadelen

 • Geen forex of CFD’s
 • Geen future handel

Bitcoin kopen in Nederland

Axiras is een digitaal crypto wisselkantoor waar je bitcoins kunt kopen en verkopen. Het geeft klanten in Nederland de mogelijkheid om Bitcoin te kopen tegen voordelige tarieven. Axiras staat zowel ten dienste van privépersonen, organisaties en professionele beleggers.

Lees meer...

Wat is een trend? | Betekenis en Definitie

Wat is een trend

We denken allemaal dat we goed weten wat een trend is. Toch staan we te weinig stil bij wat een trend eigenlijk is.

Definitie trend

Een trend is een patroon van geleidelijke verandering waarin zich iets ontwikkelt naar een bepaalde richting.

Soorten trends

Er bestaan trouwens verschillende soorten trends. Sommige duren langer dan andere. We laten je er graag mee kennismaken:

1. Macrotrends

Een macrotrend kan worden omschreven als een tendens. Een tendens werkt langzaam. Hij ontwikkelt zich gedurende een lange periode. Hierdoor wordt de verandering niet meteen opgemerkt. Een macrotrend onstaat niet plots en blijft ook langer duren.

2. Minitrends

Een minitrend is een afgeleide van een macrotrend. Ze splitsen zich af van de algemene tendens en worden zo makkelijker opgemerkt.

Lees meer...

Wat is retail? | Betekenis en Definitie

Wat is retail

In het Nederlands kunnen we het woord retail het best beschrijven als het geheel van handelingen dat nodig is om goederen en producten tot bij de klant te brengen.

Betekenis Retail

Retail wordt in het Nederlands vaak vertaald als kleinhandel of als detailhandel. Bij retail worden goederen of producten immers verkocht aan particulieren die de wat ze gekocht hebben ook zelf gebruiken. Retail kan op verschillende manieren gebeuren. Het kan gaan om online verkoop of om een aankoop in een ouderwetse buurtwinkel.

De verkoop gebeurt direct face-to-face of in een webshop. Verder is het belangrijk om weten dat vormen van dienstverlening zoals horeca of kapperszaken niet als retail worden beschouwd. Bij retail worden producten verkocht en geen diensten.

Lees meer...

Top 10 Beste Bitcoin Wallet – Veilig Bitcoin bewaren

Bitcoin wallet

Wie Bitcoin wilt ontvangen of verzenden heeft een Bitcoin wallet nodig. In deze virtuele virtuele portemonnee wordt jouw cryptovaluta bijgehouden. Na installatie ontvang je een Bitcoinadres. De 10 beste wallets hebben we voor jou vergeleken in dit artikel!

Bitcoin Wallet

Een wallet is een programma of app dat je op je Desktop, Smartphone of USB kunt downloaden. Om Bitcoins te bewaren, over te maken, te kopen of te verkopen heb je een wallet nodig dat verbonden is aan een Bitcoinadres. In die zin is een Bitcoin wallet in grote mate te vergelijken met een bankrekening.

Beste Bitcoin Wallet

 1. Electrum (Software wallet): Veilige wallet met dubbele authenticatie, dat eenvoudig in bediening is en toelaat om met behulp van een geheime zin uw portemonnee terug te vinden, in geval van verlies.

 2. Bitcoin Core (Software wallet): Een wallet met een volledige transparantie dat over het Bitcoin-client netwerk verloopt. Het voorkomt het vrijgeven van informatie en heeft een sterke bescherming qua privacy en stabiliteit.

 3. Exodus (Hot wallet): Deze wallet is een multi-cryptovaluta desktop wallet met een ingebouwde exchange die het toelaat om munten uit te wisselen.

 4. Ledger Nano S. (Hardware wallet): Een USB-stick waar de wallet op staat, deze kun je offline bewaren. Het grote voordeel is dat je met een enkele tik op de zijknop via het OLED-scherm een transactie kunt uitvoeren en dat deze niet verbonden is aan een computer.

 5. Armory (Desktop wallet): Een portemonnee met geavanceerde functies geschikt voor Bitcoin-powerusers. De desktop wallet biedt verschillende mogelijkheden aan op het gebied van back-up, encryptie en beveiligde cold-storage van Bitcoin op offline computers.

 6. Coinbase (Online wallet): Een bedijf dat gebaseerd is in San Francisco en werkt met dubbele authenticatie. Coinbase is werelds grootste Bitcoin-makelaar en biedt ook een exchange-, wallet- en een API voor ontwikkelaars.

 7. Bitcoin Paper (Paper wallet): Met het gebruik van een sleutelgenerator van BitAddress.org kun je een papieren print van uw wallet maken. Dit systeem genereert een veilige open-source JavaScript sleutel die je kunt printen en offline in 'cold storage' bewaren.

 8. Blockchain.info (Online wallet): Een gratis online Bitcoin wallet waar je verschillende cryptocurrency kunt bewaren. De online portemonnee dienst werd gelanceerd in augustus 2011 en biedt gegevens aan over recente transacties, blokken die zijn aangemaakt in de bitcoin blockchain, en grafieken over de prijs.

 9. Trezor (Hardware wallet): Een beveiligingsapparaat voor Bitcoin wachtwoorden, accounts en e-mails. Het is een veilige manier om Bitcoins offline te bewaren waar je naast digitaal geld ook private keys op kunt bewaren.

 10. Keepkey (Hardware wallet): Een USB-apparaat dat bitcoins opslaat en beveiligt. Met KeepKey wordt uw geld bewaart, moet elke bitcoin-transactie die u maakt worden beoordeeld en goedgekeurd via het OLED-display en de bevestigingsknop.

Lees meer...

Hoe kun je beleggen in Bitcoins?

Hoe kun je beleggen in Bitcoin?

Je kunt op verschillende manieren beleggen in Bitcoin. Je kunt Bitcoins aankopen om ze terug van de hand te doen op het moment dat hun waarde hoog is. Je kunt eveneens investeren in bedrijven die gerelateerd zijn aan de cryptovaluta. Mogelijk wil je in Bitcoins handelen.

Investeren in Bitcoin

Bitcoins bestaan al van in 2008 en sedert die tijd is de cryptovaluta bijna nooit uit het nieuws geweest. Het is daarom geen wonder dat er nog steeds mensen zijn die in Bitcoin willen investeren. Voor je begint met beleggen in de digitale valuta, is het belangrijk om weten dat dit geen belegging is zoals een andere. Je belegt niet in een bedrijf op de beurs. Je belegt in een valuta en dat maakt beleggen in Bitcoin helemaal anders dan traditioneel beleggen.

Bitcoin als belegging

Momenteel zijn er 16,7 miljoen bitcoins in omloop. Bitcoin werkt met een vooraf bepaald maximum aantal virtuele munten. Dit maximum bedraagt 21 miljoen Bitcoins. Dit gegeven samen met de hoge vraag maakt dat deze digitale valuta voor het moment zeer gegegeerd is bij beleggers.

Lees meer...

Hoeveel is Bitcoin waard, hoe wordt de prijs bepaald?

Hoeveel is Bitcoin waard, hoe wordt de prijs bepaald?


Prijs 1 Bitcoin = € 38191.08

Volume Bitcoin 24 uur: € 346,560,036.0 Miljoen

Totale Bitcoin markt: € 718.84 Biljoen


Hierboven de actuele prijs van Bitcoin in euro, het volume in de afgelopen 24 uur en de totale marktwaarde. Door het grote volume van deze digitale valuta en de schommelende prijzen, hebben we verder onderzoek gedaan naar de waarde van Bitcoin en hoe deze wordt bepaald.

Hoe wordt de prijs van Bitcoin berekend?

In het algemeen kun je stellen dat de prijs van de Bitcoin door de wet van vraag en aanbod wordt bepaald. Dit wil zeggen dat de prijs van de munt stijgt, wanneer heel veel mensen interesse hebben in Bitcoin en dat de prijs daalt op een moment dat de munt aan populariteit daalt. Daarnaast is het beperkt aantal Bitcoins dat in omloop is van groot belang. Dit gegeven heeft namelijk voor gevolg dat de Bitcoinproductie momenteel op een laag pitje staat en het aantal nieuwe Bitcoin steeds blijft dalen.

De prijs kan enkel stabiel gehouden worden, door een vraag te creëren die het niveau van inflatie van de munt volgt. Een beperkt aantal Bitcoin maakt de digitale munt immers gegeerd en dit leidt potentieel tot een grotere vraag en de daarbij horende inflatie. Dankzij het vastgestelde maximum aantal Bitcoins blijft de markt van deze munt bewust klein. Dit heeft voor gevolg dat kleine aankopen en verkopen al een relatief grote impact op de Bitcoinmarkt kunnen hebben. Dit heeft gevolgen voor de prijs van de Bitcoin en verklaart de grote schommelingen van de prijs van de cryptovaluta.

Lees meer...
Abonneren op deze RSS feed

Advies nodig?

Vraag dan nu een gratis en vrijblijvende scan aan voor uw website.
Wij voeren een uitgebreide scan en stellen een SEO-rapport op met aanbevelingen
voor het verbeteren van de vindbaarheid en de conversie van uw website.

Scan aanvragen