Menu

Axiras Review: Ervaringen en Bitcoin (BTC) kopen in Nederland

Axiras review bitcoin kopen in Nederland

Axiras review

Axiras is een bitcoin wisselkantoor voor iedereen die op een veilige en eenvoudige manier bitcoin wil kopen en verkopen. Axiras geeft de mogelijkheid om een gamma aan verschillende cryptovaluta en cryptomunten te kopen in Nederland. U kunt makkelijk, veilig en snel bitcoins en andere cryptovaluta met contant geld, Bancontact, PayPal, Creditcard, Visa en Mastercard kopen.

Website: www.axiras.nl

Voordelen

 • 6 Betaalmethodes
 • Lage wisselkosten
 • Snelle levering
 • "Instant Buy" optie beschikbaar
 • Beschikbaar in Nederland en België
 • Instant SEPA ondersteuning
 • Geen extra walletsoftware noodzakelijk
 • Vele gidsen, tutorials en faq’s
 • Hoge liquiditeits- en kooplimieten
 • Gebruiksvriendelijke interface

Nadelen

 • Geen forex of CFD’s
 • Geen future handel

Bitcoin kopen in Nederland

Axiras is een digitaal crypto wisselkantoor waar je bitcoins kunt kopen en verkopen. Het geeft klanten in Nederland de mogelijkheid om Bitcoin te kopen tegen voordelige tarieven. Axiras staat zowel ten dienste van privépersonen, organisaties en professionele beleggers.

Lees meer...

Wat is een trend? | Betekenis en Definitie

Wat is een trend

We denken allemaal dat we goed weten wat een trend is. Toch staan we te weinig stil bij wat een trend eigenlijk is.

Definitie trend

Een trend is een patroon van geleidelijke verandering waarin zich iets ontwikkelt naar een bepaalde richting.

Soorten trends

Er bestaan trouwens verschillende soorten trends. Sommige duren langer dan andere. We laten je er graag mee kennismaken:

1. Macrotrends

Een macrotrend kan worden omschreven als een tendens. Een tendens werkt langzaam. Hij ontwikkelt zich gedurende een lange periode. Hierdoor wordt de verandering niet meteen opgemerkt. Een macrotrend onstaat niet plots en blijft ook langer duren.

2. Minitrends

Een minitrend is een afgeleide van een macrotrend. Ze splitsen zich af van de algemene tendens en worden zo makkelijker opgemerkt.

Lees meer...

Wat is retail? | Betekenis en Definitie

Wat is retail

In het Nederlands kunnen we het woord retail het best beschrijven als het geheel van handelingen dat nodig is om goederen en producten tot bij de klant te brengen.

Betekenis Retail

Retail wordt in het Nederlands vaak vertaald als kleinhandel of als detailhandel. Bij retail worden goederen of producten immers verkocht aan particulieren die de wat ze gekocht hebben ook zelf gebruiken. Retail kan op verschillende manieren gebeuren. Het kan gaan om online verkoop of om een aankoop in een ouderwetse buurtwinkel.

De verkoop gebeurt direct face-to-face of in een webshop. Verder is het belangrijk om weten dat vormen van dienstverlening zoals horeca of kapperszaken niet als retail worden beschouwd. Bij retail worden producten verkocht en geen diensten.

Lees meer...

Wat is een blog? | Betekenis en Definitie

Wat is een blog

Iedereen heeft wel van een blog gehoord. Blogs bestaan al langer dan vandaag. De eerste keer dat het woord blog gebruikt werd, dateert alweer van december 1997. Toch is het belangrijk om even stil te staan bij woorden zoals blog, bloggen en blogger.

Wat is een blog?

We staan er niet bij stil, maar een blog is in feite een soort website waarop regelmatig nieuwe stukken verschijnen. Daarbij is de inhoud van de blogposts belangrijk. Zo noemen we deze stukken. Enkel goede content zal bezoekers trekken. Dit artikel is trouwens een goed voorbeeld van een blogpost.

Het blog als concept heeft namelijk een hele evolutie doorgemaakt. De meeste mensen weten wel wat een blog is. We kunnen ons feitelijk niet meer voorstellen dat er nog mensen bestaan die nog nooit een blog hebben gelezen. Tegelijk is het duidelijk dat niet iedereen succesvol is als blogger. Waarom heeft die ene succes en de andere niet? Hoe werkt bloggen dan wel? Hoewel we allemaal weten waarover het gaat, blijft het, zeker de dag van vandaag belangrijk om te leren bloggen. Dat is de reden waarom ook wij bij het begin aanvangen.

Lees meer...

Wat is een case study? | Betekenis en Definitie

Wat is een case study

Een case study wordt in het van Dale woordenboek verklaard als een ‘onderzoek aan de hand van een praktijkgeval’

In welke sector gebruiken we de klantcase als case study?

De case study als onderzoeksmiddel wordt gebruikt in tal van vakgebieden. Maatschappelijk werk en empirisch wetenschappelijk onderzoek zijn er maar twee van. In dit artikel willen we het echter hebben over een specifieke vorm van case study: de klantcase.

De klantcase wordt veel gebruikt in inbound marketing. In dit geval is de klant het voorwerp van ons wetenschappelijk onderzoek. Tijdens dit onderzoek wordt bekeken in hoeverre de klant tevreden is over het eindproduct of de diensten die hij of zij heeft aangekocht. Deze case study verloopt in verschillende stappen.

Ook een klantcase kunnen we het best beschrijven als een proces dat geleid heeft tot een aankoop, waarbij onderzocht wordt in hoeverre de klant tevreden is over het verloop van dit proces en de uiteindelijke aankoop. Het is duidelijk dat een dergelijke case study veel dieper gaat dan het neerpennen van een review op een reviewsite.

Lees meer...

Wat is Bootstrap? | Betekenis en Definitie

Wat is bootstrap

Bootstrap is geheel van hulpmiddelen dat gebruikt wordt bij het maken van websites en andere toepassingen voor het web.

Betekenis Bootstrap

Bootstrap is gratis en open source. In dit framework vind je sjablonen gebaseerd op HTML en CSS. Deze set van elementen voor HTML en CSS is vrij uitgebreid. Ze kunnen gebruikt worden voor typografie, formulieren, knoppen, navigatie en andere interfaceonderdelen. Het framework bevat ook Javascript-extensies.

Bootstrap werd bedoeld om het ontwikkelen van websites eenvoudiger te maken. Het framework werd ontwikkeld door twee ontwikkelaars van Twitter: Mark Otto en Jacob Thornton. Zij zorgden er met Bootstrap voor dat de interface van de microblogdienst op een consistente manier kon worden ontwikkeld. In het begin was het de bedoeling dat het framework enkel binnen Twitter zou worden gebruikt.

Lees meer...

Wat is Black Friday? Grote Deals, dag na Thanksgiving!

Wat is Black Friday

Black Friday raakt nu ook bij ons ingeburgerd. In de Verenigde Staten staat deze datum garant voor de absolute koopjesgekte van het jaar. Hier begint het fenomeen te groeien en ook online vinden we vele Black Friday sales terug.

Waar komt het Black Friday fenomeen vandaan?

Black Friday is simpelweg de dag na Thanksgiving. Thanksgiving is bij uitstek een Amerikaanse en Canadese feestdag die traditioneel op een donderdag valt. Tijdens de feestdag wordt god bedankt voor de goede oogst. Omdat lang niet iedereen een boerenleven leidt, is het traditie geworden om ook een bedankje uit te spreken voor alle voorspoed in je leven.

Lees meer...

Wat is Cyber Monday? - Shoppen met kortingen

Wat is Cyber Monday

Cyber Monday is de maandag die valt na het weekend na Black Friday. Net als deze knotsgekke vrijdag, werd deze online versie gelanceerd door Amerikaanse marketing professionals.

Wie heeft Cyber Monday bedacht?

Ellen Davis en Scott Silverman mogen deze uitvinding op hun naam schrijven. Voor wie niet houdt van de echte solden of van verregaande koopjesgekte, is dit de uitgelezen kans om sterk afgeprijsde producten te kunnen kopen. Je hoeft hier niet de deur voor uit.

Cyber Monday is de dag waarop je gewoon vanuit je luie stoel kunt genieten van de solden. Je geniet op deze dag gewoon van extreem grote online kortingen. De online prijzen zijn op deze dag gewoon net zo laag als op Black Friday! Online naar de solden gaan heeft vele voordelen. Je hoeft je tent of je slaapzak niet op te zetten voor een winkel of warenhuis. Alles wat je moet doen, is op tijd online zijn om je slag te kunnen slaan!

Lees meer...

Wat is een podcast? | Betekenis en Definitie

Wat is een podcast

Podcasts waren in het begin vooral geluidsbestanden van uitzendingen van radioprogramma’s, lezingen of muziek. Ondertussen worden ook videobestanden als podcast aangeboden. Deze worden vodcasts genoemd. Zowel de audio als de videobestanden worden online aangeboden door webfeeds of door bestanden waar je je kunt op abonneren via de Apple Store en de Google Play Store.

Hoe kun je podcasts afspelen?

Podcasts werden in het begin afgespeeld met draagbare mp3-spelers. De iPod is hier een voorbeeld van. Het is echter ook mogelijk podcasts via een tablet of je telefoon te beluisteren. Hiervoor werden ondertussen handige apps ontwikkeld. Het woord podcast werd afgeleid van de iPod en het woord broadcast dat uitzending betekent. Het grote voordeel van deze manier van uitzenden is dat de luisteraar zelf kan beslissen wanneer hij of zij een programma of bestand beluistert.

Welke soorten van podcasts worden aangeboden?

Podcasts zijn vooral een middel om audio te verspreiden. Soms komt hier ook videocontent bij. De soort van content die op deze manier wordt aangeboden, vertoont grote verschillen. Dikwijls gaat het over originele content zoals audio die opgenomen werd door auteurs zoals stand-up comedians, schrijvers of muzikanten. Vaak wordt een reeds uitgezonden radio- of tv-programma aangeboden als podcast. Podcasts zijn vooral een vorm van techniek. Wat door middel van deze techniek wordt gepubliceerd en verspreid, is zeer divers.

Lees meer...

Wat is een vlog? | Betekenis en Definitie

Wat is een vlog

Het woord vlog verschilt maar één letter van het woord blog. De v staat voor video. Een vlog is met andere woorden dus een videoblog. In feite is vloggen het woord video en bloggen gecombineerd.

Waarom een vlog gebruiken?

Vloggen of een videoblog maken, doe je wanneer je verbaal beter bent dan schriftelijk. Wie een vlotte babbel heeft, zal het gemakkelijker vinden om te vloggen dan om te bloggen. Tegelijk kun je in kortere tijd een langer verhaal vertellen. Een blog schrijven van 600-700 woorden duurt minstens een uur.

Een vlog met hetzelfde aantal woorden opnemen, kost je heel wat minder tijd. Bijkomend zien je kijkers meteen met wie ze te maken hebben. Dit maakt je verhaal heel wat duidelijker. Een videoblog geeft je extra mogelijkheden. Zo kun je dingen in het echt laten zien en bij een blog blijft het vaak bij woorden en een foto als illustratie.

Lees meer...
Abonneren op deze RSS feed

Advies nodig?

Vraag dan nu een gratis en vrijblijvende scan aan voor uw website.
Wij voeren een uitgebreide scan en stellen een SEO-rapport op met aanbevelingen
voor het verbeteren van de vindbaarheid en de conversie van uw website.

Scan aanvragen