Menu

Wij hebben uw aanvraag goed ontvangen

U ontvangt binnen de 2 werkdagen via mail uw promotiecode

Promotiecodes (ook wel kortingsbonnen of vouchers genoemd) bieden een tegoed voor het account van een adverteerder. Als lid van Google Partner kunnen wij deze promotiecodes aanbieden. Wij vinden het enorm belangrijk dat al onze medewerkers niet alleen verstand van zaken hebben, maar ook gecertificeerd zijn. Daarom zijn alle vakspecialisten van Bronso internet marketing Adwords gecertificeerd. En om ervoor te zorgen dat jouw advertenties ook succesvol zijn, bieden wij de eerste maand gratis ondersteuning aan bij het opzetten van uw eerste campagnes.

Hoe promotiecodes werken

AdWords account with arrow 1. Voer uw promotiecode vóór de vervaldatum in uw Adwords account in.
(Het tegoed wordt nog niet weergegeven.)
Goal thermometer 2. Voldoe binnen de aangegeven tijd aan de vereiste voorwaarden.
(Bijvoorbeeld: besteed € 25 binnen 30 dagen nadat u de code heeft ingevoerd.)
AdWords account completion 3. U ontvangt gratis € 75 advertentietegoed cadeau om vrij te gebruiken.
(Fantastisch!)

Waar u uw promotiecode invoert

Als u voor de eerste keer factureringsgegevens opgeeft:

  1. Log in op uw AdWords-account via https://adwords.google.be.
  2. Klik op het tandwielpictogram, en klik vervolgens op Facturering.

  3. Klik naast de knop 'Een betaling uitvoeren' op Meer acties en kies vervolgens Een promotiecode toepassen.
  4. Voer uw Promotiecode in en klik op Verzenden.
Lees meer...

Wilt u vaker gevonden worden op Google?

Probeer AdWords vandaag met €75 gratis advertentietegoed*

75
Gebruik uw promotiegeschenkcode!
*Algemene voorwaarden
AdWords
Aan
Invalid Input
E-mail
Invalid Input
Google AdWords is het advertentieprogramma van Google waarmee u gemakkelijk en flexibel online kunt adverteren. Met Google AdWords kunt u doelgericht adverteren en zelf bepalen hoeveel u uitgeeft.

{tab Hoe het werkt}

U maakt uw advertenties

Kies de zoekwoorden waarop u gevonden wilt worden en schrijf een advertentietekst. U kunt ook bepalen in welke geografische gebieden (landen, provincies, steden) of in welke talen uw advertentie te zien is.

Uw advertenties worden op Google weergegeven

Als op Google wordt gezocht naar één van uw zoekwoorden, dan wordt uw advertentie mogelijk boven of naast de zoekresultaten weergegeven. U bereikt op dat moment dus een doelgroep die al in uw bedrijf is geïnteresseerd.

U werft klanten

Mensen kunnen gemakkelijk op uw advertentie klikken om iets te kopen of meer over uw bedrijf te weten te komen.

{tab Voordelen}

De voordelen van online adverteren

 • Gericht bereik: Uw website wordt nog vaker gevonden op Google door klanten die al in uw producten geïnteresseerd zijn.
 • Meer controle: Er is geen minimum contractstermijn of bestedingsvereiste. U kunt uw advertenties en budget aanpassen totdat u de gewenste resultaten heeft bereikt.
 • Alleen betalen voor resultaat: U bepaalt zelf uw budget en u betaalt alleen als iemand op uw advertentie klikt en uw website bezoekt.

{tab AdWords uitbesteden}

Adwords uitbesteden aan een specialist? Onze Google Adwords specialisten zijn gecertificeerd door Google en hebben jarenlange ervaring met het inrichten, optimaliseren en onderhouden van Google Adwords campagnes.

Google AdWords is een geweldig middel om snel gericht websiteverkeer te genereren. Omdat AdWords een aardig budget vereist, is het belangrijk dat elke AdWordscampagne goed geoptimaliseerd wordt. Zo krijg je alleen relevante bezoekers die daadwerkelijk geld opleveren.

Ook al is AdWords een tool die voor snel succes kan zorgen; het vereist wel de juiste kennis. De medewerkers van Bronso zijn Google AdWords gecertificeerd en beheren dagelijks diverse campagnes. Door onze kennis en ervaring te combineren kunnen wij het maximale rendement uit uw AdWords campagne halen.

Mogelijkheden AdWords

AdWords gaat veel verder dan puur adverteren op een aantal zoekwoorden in Google. Vertegenwoordig je een merk en wil je een boodschap aan veel gebruikers laten zien? Of wil je je juist richten op gebruikers met een specifieke interesse?

Wij weten hoe we gebruik kunnen maken van duizenden partnersites van Google om bedrijven of merken, voor de juiste prijs, op te laten vallen. Daarbij helpen we je de website zo in te richten dat kosten laag blijven en conversie omhoog gaat.

AdWords uitbesteden?

Ben je overtuigt, of wil je meer informatie over de AdWords diensten die wij als Google partner kunnen bieden? Bekijk dan de verschillende AdWords pakketten die wij aanbieden of neem contact met ons op.

{/tabs}

Lees meer...
Wilt u vaker gevonden worden op Google? - 4.8 out of 5 based on 27 votes
Abonneren op deze RSS feed

Advies nodig?

Vraag dan nu een gratis en vrijblijvende scan aan voor uw website.
Wij voeren een uitgebreide scan en stellen een SEO-rapport op met aanbevelingen
voor het verbeteren van de vindbaarheid en de conversie van uw website.

Scan aanvragen

Volg bronso