Menu

Hoe krijg ik toegang tot middelen voor mensen met diabetes uit verschillende culturen of geloofsovertuigingen of die geen Engels spreken?

Diabetes onevenredig treft mensen in onze samenleving die niet-blanke minderheden en vaak is het moeilijker om ervoor te zorgen dat de hoge kwaliteit van zorg wordt verstrekt. Bijvoorbeeld, zijn slechts half zo veel Spaanstalige Amerikanen met diabetes momenteel bereiken behandeldoelen voor diabetes door de American Diabetes Association ingesteld als worden bereikt door blanke Amerikanen. In sommige gevallen zijn de redenen zijn culturele, in andere economische, en in andere gevallen zijn ze het gevolg zijn van taal en communicatie barrières. Er is steeds meer interesse in het leveren van tools en middelen om deze obstakels te overwinnen en deze verschillen te corrigeren. Veel gidsen en boekjes, zoals diabetische kookboeken, worden ook gepubliceerd in het Spaans en andere gangbare talen. Een aantal van diabetische kookboeken zijn beschikbaar voor verschillende soorten gerechten. Uw lokale medisch centrum zullen vaak vertaaldiensten voor bezoeken aan de arts, verpleegkundige opvoeder, of diëtist. Deze professionals hebben vaak materialen in verschillende talen om u te geven. Uw plaatselijke afdeling van de American Diabetes Association of Juvenile Diabetes Foundation is over het algemeen een goede plek om te beginnen, omdat ze vaak reageren met inzet en energie aan de behoeften van bepaalde groepen die vertegenwoordigd zijn in hun omgeving te ondersteunen. De website http://www. lacountyparks.org/cms1_033139.pdf biedt ook een overzicht van diabetes middelen beschikbaar voor niet-englishspeaking mensen, terwijl het Joslin Diabetes Center biedt een innovatieve Chinees-Engels diabetes website http://aadi.joslin.harvard.edu/.

Farmaceutische vertegenwoordigers bieden vaak enorme steun aan de inspanningen van professionals in de gezondheidszorg in het identificeren van middelen om de toegang van patiënten tot zorg te verbeteren. Hun inzet voor de patiëntenzorg reikt vaak verder zorgen voor de beschikbaarheid van medicijnen hun bedrijven 'en zij zullen meestal gaan tot het uiterste om u nuttige informatie te verkrijgen. Als u het nemen van een bepaald merk medicijnen, is het niet onredelijk te stellen aan uw arts of diabetes educator dat de vertegenwoordiger van dat bedrijf zou kunnen helpen om de informatie of de middelen die u nodig hebt. Ze zijn vaak erg blij om dat te doen op aanvraag.

Relevante artikels

Advies nodig?

Vraag dan nu een gratis en vrijblijvende scan aan voor uw website.
Wij voeren een uitgebreide scan en stellen een SEO-rapport op met aanbevelingen
voor het verbeteren van de vindbaarheid en de conversie van uw website.

Scan aanvragen